• 瀏覽: 5,022
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
特狗你個仆街簡直冇人性可言~夾埋犯民中聯辧肥泥賣港不突止~仲將個女俾埋肥泥當新聞甘做~你個女吾痴就假!!虎毒不吃兒~你個仆街真系禽獸不如~

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2016-9-24 02:28 AM 發表
特狗你個仆街簡直冇人性可言~夾埋犯民中聯辧肥泥賣港不突止~仲將個女俾埋肥泥當新聞甘做~你個女吾痴就假!!虎毒不吃兒~你個仆街真系禽獸不如~
黃毓民同689最friend!

黃毓民全家去台灣,佢個吸毒仔有冇喺台灣 high high?

引用:
原帖由 getmerambo 於 2016-9-24 08:06 AM 發表

黃毓民同689最friend!
而家先黎扮fd??搞佢果d典計?

引用:
原帖由 getmerambo 於 2016-9-24 08:12 AM 發表
黃毓民全家去台灣,佢個吸毒仔有冇喺台灣 high high?
系啦~特狗個女痴夠未??特狗仲吾打俾毒果再報下佢個女既?

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2016-9-24 10:57 AM 發表

而家先黎扮fd??搞佢果d典計??
搞?做戲呃愚民,教徒

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2016-9-24 10:59 AM 發表

系啦~特狗個女痴夠未??特狗仲吾打俾毒果再報下佢個女既??
特狗個女同癲狗吸毒仔都係狗種,只適合做狗肉煲

引用:
原帖由 getmerambo 於 2016-9-24 01:19 PM 發表

搞?做戲呃愚民,教徒
系做戲癲狗使撚俾佢個仆街告??逃鳩痕揾把刀寒住佢個仆街條頸又吾告??邊面做戱?

引用:
原帖由 getmerambo 於 2016-9-24 01:21 PM 發表

特狗個女同癲狗吸毒仔都係狗種,只適合做狗肉煲
拿~甘你快叫毒果將特狗個女同毒品拉埋一齊講啦

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2016-9-24 01:45 PM 發表

拿~甘你快叫毒果將特狗個女同毒品拉埋一齊講啦~
等睇黃毓民賭到一身債,學丁蟹將吸毒仔,爛聲婆掟落街,最後佢自己吊頸!

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2016-9-24 01:44 PM 發表

系做戲癲狗使撚俾佢個仆街告??逃鳩痕揾把刀寒住佢個仆街條頸又吾告??邊面做戱??
告有乜大不了,律師費又有中共代理人找數,選前上庭仲有著數!

抵佢死,做場大龍鳳都落選,真係奸有奸輸!

黃毓民做中共策反員,等睇佢有乜下埸!
我同佢相差近四十,放長雙眼睇佢罪孽有冇禍延後代!

引用:
原帖由 getmerambo 於 2016-9-24 05:15 PM 發表

等睇黃毓民賭到一身債,學丁蟹將吸毒仔,爛聲婆掟落街,最後佢自己吊頸!
人地孫都有啦~賭條毛咩~你對住塊鏡講野呀?

引用:
原帖由 getmerambo 於 2016-9-24 05:18 PM 發表

告有乜大不了,律師費又有中共代理人找數,選前上庭仲有著數!

抵佢死,做場大龍鳳都落選,真係奸有奸輸!
下??甘岩啦~癲狗成日俾犯民班仆街鳩吹佢系老共人麻!!好~就撐癲狗做特首~犯民冇聲出啦~下話?

引用:
原帖由 getmerambo 於 2016-9-24 05:25 PM 發表
黃毓民做中共策反員,等睇佢有乜下埸!
我同佢相差近四十,放長雙眼睇佢罪孽有冇禍延後代!
睇下犯民同特狗加埋呢班佔中毒撚同反佔中鳩頭有咩下塲好過啦!!一國之下玩甘既野??佔中搞屎棍~原來系fd來~!

[ 本帖最後由 開心大少奶 於 2016-9-24 11:32 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]