• 瀏覽: 53,836
  • 回覆: 256
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 onepointpoint 於 2016-9-8 04:39 AM 發表
做四年有五百萬人工

佢慳埋再買股收息

基本下半生已經唔洗點用
冇錯,條女咁廢,立即為下屆準備,脫窮靠呢鋪

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2016-9-7 03:34 PM 發表
佢可以學前輩長毛咁,扔下蕉,然後鬆人。四年好快過啫。長毛都成十年啦。
開發氣田可以過百年

—個月有幾卄萬畀佢吃喝玩樂報銷,擔憂佢咁後生有三高好過喇

引用:
原帖由 cat513 於 2016-9-8 05:00 AM 發表
—個月有幾卄萬畀佢吃喝玩樂報銷,擔憂佢咁後生有三高好過喇
以前食六十四條水食足三十年,咩天然氣呀講獨呀今次fatfat啦,下屆始終有你

唔使擔心,唔鍾意開會掟吓野咪可以收工囉,佢地話抗爭無底線架。

[ 本帖最後由 閒話一句 於 2016-9-8 05:23 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

游小姐代表年青新一代,我們要相信他們,香港未來早晚要靠他們,預早參與,新老傳承應該係好事!

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2016-9-7 03:34 PM 發表
佢可以學前輩長毛咁,扔下蕉,然後鬆人。四年好快過啫。長毛都成十年啦。
你又為何不參選?最多比半張票你囉!

引用:
原帖由 ilikedark 於 2016-9-8 05:21 AM 發表
游小姐代表年青新一代,我們要相信他們,香港未來早晚要靠他們,預早參與,新老傳承應該係好事!
靠佢地香港死得,自求多福好過啦。

不用過度擔憂 年青人經四年磨練會成熟 老柴就繼續係民間發嗡風 再d收皮喇

引用:
貞貞同班新貴可以揾長毛搭單,去果欄落單訂4年香蕉,有會期的早上都送一大籮到垃圾會先夠分!

引用:
原帖由 stratum321 於 2016-9-7 08:43 AM 發表
游蕙禎贏了立法會議席,是否可以贏到最後?
未來四年,能夠想像游蕙禎將要承受很大的壓力及市民期望,四年後可能她會加速衰老五年,而退居朝野的黃毓民,以後閒雲野鶴,塞翁失馬,可能因而年輕五年
游蕙禎的出現是 ...
在政治上敢於對不公義事反抗的精神

我吾覺囉,佢夠膽宣誓個陣話吾效忠中國先講啦仲要大叫港獨,

引用:
原帖由 ilikedark 於 2016-9-8 05:21 AM 發表
化莊品廣告還是本土油氣田開採要靠佢?!

引用:
原帖由 abol6 於 2016-9-7 04:19 PM 發表
一定要追行佢香港個油氣田幾時可以開採?唔好比佢走數呀!
叫埋我,我把聲無佢咁雞仔

只要仲有蕭x元,戴x廷,黎x英呢班人在幕後操控,就算換曬班廢青,之後又會推另外一班扯線公仔出黎搞事!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]