• 瀏覽: 5,671
  • 回覆: 18
引用:
原帖由 6柒89 於 2016-9-6 09:07 PM 發表
陶傑痴左線
仲以為佢會踩埋一份
點知竟然狂讚黃毓民,話議會唔可以冇左佢
仲話即使毓民當年鬧佢19,都話依d只係私怨,絕唔應該放係心上
之後讚佢為人嚴格,係後期甚至有犧牲精神,瘋狂鞭策泛民,與 ...
哈哈,邊個有本事將港獨變真?同係咪中資有條毛關係?

曲到呢………

引用:
原帖由 6柒89 於 2016-9-6 09:07 PM 發表
陶傑痴左線
仲以為佢會踩埋一份
點知竟然狂讚黃毓民,話議會唔可以冇左佢
仲話即使毓民當年鬧佢19,都話依d只係私怨,絕唔應該放係心上
之後讚佢為人嚴格,係後期甚至有犧牲精神,瘋狂鞭策泛民,與 ...
黃毓民出盡力隊共產黨,熱狗之前打正旗打倒共產黨!(有邊個政體有膽咁做先)
儍既無腦既同共毛咪會話人收共產黨$
現在香港已經走向“激”情革命!青正背叛香港人,後果係點可想而知。

你知唔知陶傑有時D文都讚中共架

臥龍弔祭

曲線 曲線

議會無黃毓民建制支持者一定最開心

無論幾唔鍾意佢都好,都無法否認議會辨政能力無人能及

我早都講左班偽本土偽港毒,背後資金係中共架啦,只係香港班on9政治上腦既小學雞睇唔到,以為投俾佢地就係爭取民主。

其實唔止青政,仲有其他扮本土扮港毒既某啲組織都係,係乜團體,我就唔開名啦!

反而條9融就係扮保蝗實際係港毒。

引用:
原帖由 水底邊緣的流彈 於 2016-9-6 21:23 發表
黃毓民係值得可惜既,但陳雲就算吧啦
黃生都算係一條好漢,陳雲真係唔知咩水。

狗狗相惜,走狗及癲狗

引用:
原帖由 hkykh 於 2016-9-6 10:58 PM 發表
我早都講左班偽本土偽港毒,背後資金係中共架啦,只係香港班on9政治上腦既小學雞睇唔到,以為投俾佢地就係爭取民主。

其實唔止青政,仲有其他扮本土扮港毒既某啲組織都係,係乜團體,我就唔開名啦!

反而條9 ...
世事都比你看透。膠人真係膠人!

引用:
原帖由 皇馬贏歐霸 於 2016-9-6 10:42 PM 發表
議會無黃毓民建制支持者一定最開心

無論幾唔鍾意佢都好,都無法否認議會辨政能力無人能及
呢點絕對同意,佢係有質素嘅。

主題標籤 #黃毓民
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]