• 瀏覽: 1,628
  • 回覆: 29
經歷佔中暴亂,議會拉布,明明街頭巷尾怨聲載道,愛港建制陣營超區得票居然由45.5%跌到42%,地區直選都有43%跌到40%。香港發生乜事?投亂港派果六成人要我地陪葬

香港太多盲毛投亂港派,竟然有人派幾個鐘隊,只能說美金魔力太大。CY要諗計唔好比班盲毛投票

引用:
原帖由 qrrsstt 於 2016-9-6 11:12 AM 發表
經歷佔中暴亂,議會拉布,明明街頭巷尾怨聲載道,愛港建制陣營超區得票居然由45.5%跌到42%,地區直選都有43%跌到40%。香港發生乜事?投亂港派果六成人要我地陪葬
怨聲載道只係得你一個,選舉當然有輸有贏,你根本係輸打贏要

香港點解亂?又賴梁振英....

年青人好積極
但唔多用腦
易受朋輩影響
反之
明事理班人太多唔行動
比較沉默
個個自己顧自己

問題出係年青果一代選民,只問立埸,不分是非

引用:
原帖由 阿拉蕾 於 2016-9-7 01:31 AM 發表
年青人好積極
但唔多用腦
易受朋輩影響
反之
明事理班人太多唔行動
比較沉默
個個自己顧自己
十分同意 ...

引用:
原帖由 qrrsstt 於 2016-9-6 11:22 AM 發表
香港太多盲毛投亂港派,竟然有人派幾個鐘隊,只能說美金魔力太大。CY要諗計唔好比班盲毛投票
咁喺老人院捉啲老人家去投票嗰班人渣要唔要槍斃咗先?

樓主過去幾年活在自己世界,

選擇自己想睇的FB PAGES/新聞.....

以為全港反佔中, 實質反佔中一半人都冇....

平行時空左...

現在突現醒來.....

都好...有選舉結果叫醒你.....

引用:
原帖由 qrrsstt 於 2016-9-6 11:12 AM 發表
民主就係少服從多,唔係一定唔好要服從好。

引用:
原帖由 中港通中山快線 於 2016-9-6 11:12 AM 發表
還有長毛一絲希望
對嘞

引用:
原帖由 Monby 於 2016-9-7 01:11 AM 發表

怨聲載道只係得你一個,選舉當然有輸有贏,你根本係輸打贏要
講得啱

引用:
原帖由 HexOrridge 於 2016-9-7 01:16 AM 發表
香港點解亂?又賴梁振英....
香港點解亂?我地無頼梁振英,因為根本就你振英亂港, 源頭就係CY689 !!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]