• 瀏覽: 159,804
  • 回覆: 1,036
  • 追帖: 13
+17
真係痴西線,為第十七個攻為二十座位?

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2016-9-7 12:56 AM 發表

「立法會九龍西論壇」游蕙禎拒回應黃毓民叫她去「選美」  

https://www.youtube.com/watch?v=eEe1O8Jyt6s
怕比人輪大米

我都唔喜歡郁聞,但事實佢係堅料,只係行為同取向錯誤姐,

但現今一個武功高強老屎忽竟然輸比個白九痂

你話香港而家做乜

引用:
原帖由 maxmickey 於 2016-9-6 10:31 發表
講哂啦, 加到20, 都一樣有人做第21人......佢地D咩邏輯黎??
咁小巴使唔使變番十四座?

引用:
原帖由 水底邊緣的流彈 於 2016-9-6 11:06 AM 發表
一條港女,問佢乜都沒乜反應個隻,講真,有d懷念毓民
2萬人支持佢呀,我真係好撚想知呢2萬係咩人

唔使俾資料我,俾佢地個樣我睇下得架喇我DLLM

唔係選美呀大佬,選議員呀仆街

痴膠花, 唔諗下多左 6個位, 有幾多小巴司機會無野撈

引用:
原帖由 已確認密碼 於 2016-9-6 17:48 發表
過多10年小巴消失啦
小巴會消失?一講就知你柒

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2016-9-7 12:56 AM 發表

「立法會九龍西論壇」游蕙禎拒回應黃毓民叫她去「選美」  

https://www.youtube.com/watch?v=eEe1O8Jyt6s
未睇過佢參選的片,但睇完真係唔知點講好,投佢票個啲都真係幾叻!

引用:
原帖由 春水西流 於 2016-9-6 11:24 發表
癡L線,到21個人果時點算好
上到巴士做第129個咁點算好呀?

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2016-9-7 04:04 發表
不如轉做貨櫃車啦
坐係個貨櫃度

咪可以坐多d人囉
而家巴士都由一百零幾人加到一百廿幾人啦

劏了小巴轉用巴士去到一百零一個都仲上到車

引用:
原帖由 madcow 於 2016-9-7 04:32 發表
好耐以前好似係14坐位,之後改做16,宜家又話改20。。。不如直頭唔要小巴改哂做單層巴士啦
咁小巴使唔使變番十四座?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2016-9-6 10:20 AM 發表
呢條片又浮面拿
玩政治就係咁,今日所做嘅普通嘢,往後隨時俾人用嚟翻舊賬,所以要做好心理準備。

以後開會每人派盒紙巾,因為可能笑到喊或者扮委屈係到喊!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]