• 瀏覽: 6,761
  • 回覆: 84
聽了公佈,我鍾於明白一見事。得個做字是無乜用的,還要識一些手段。這是現今的香港😔
其實我覺得她真是輸得唔抵(輸、不只是長毛,而是所有人),方小姐,努力,我知妳為了我們付出過,千祈唔好灰心,加油

引用:
原帖由 香港理性的樹根 於 2016-9-5 05:07 PM 發表
聽了公佈,我鍾於明白一見事。得個做字是無乜用的,還要識一些手段。這是現今的香港😔
其實我覺得她真是輸得唔抵(輸、不只是長毛,而是所有人),方小姐,努力,我知妳為了我們付出過,千祈唔好灰心,加油
佢加入泛民就可以當選。

引用:
原帖由 香港理性的樹根 於 2016-9-5 17:07 發表
范國威,方國珊都落選,甚至長毛都係差D落選,咁邊個分哂D票??

你係咪日出康城居民?
依家係選立法會,唔係區議會喎
區議會就話密密做有用啫
立法會梗係要識手段,基本嘢嚟喎

引用:
原帖由 shuffle345 於 2016-9-5 05:10 PM 發表

范國威,方國珊都落選,甚至長毛都係差D落選,咁邊個分哂D票??
鄭家富,鬼嚟

成個選舉避談反拉布  今朝HEAD住幾百時就說要檢討議事規則 依D咪現形  好心學下容小姐  阿爺叫佢張開口就張開口

引用:
原帖由 shuffle345 於 2016-9-5 05:10 PM 發表

根本而家只係投建制派,同反對派
同范國威同投青年新政都係反

前者有地區包袱唔反得勁

咪投湖北琦班友lor

真係睇你做幾多地區工作咩

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2016-9-5 05:08 PM 發表

佢加入泛民就可以當選。
泛民都自身難保

引用:

范國威係俾鄭家富界線,方國珊係同李梓敬,容海恩爭票,長毛有部份票去左陳雲同梁頌恆度

引用:
原帖由 insider20094 於 2016-9-5 05:12 PM 發表
成個選舉避談反拉布  今朝HEAD住幾百時就說要檢討議事規則 依D咪現形  好心學下容小姐  阿爺叫佢張開口就張開口
變色龍

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2016-9-5 05:08 PM 發表

佢加入泛民就可以當選。
要埋堆,才能成功,那麼,同現有的垃圾議員有什麼分別?
得過吵吵鬧鬧,完全無建樹
希望有些青年入到議會,會改變

引用:
原帖由 testing165 於 2016-9-5 05:11 PM 發表
你係咪日出康城居民?
依家係選立法會,唔係區議會喎
區議會就話密密做有用啫
立法會梗係要識手段,基本嘢嚟喎
呢點最重要、

引用:

冚家富個福佳冚家剷囉!

引用:
原帖由 香港理性的樹根 於 2016-9-5 05:07 PM 發表
如果係就PK

係香港最黑暗的一天

方, 為區內做實事,
長, 無思想的反政府機器, 只會破壞

抵死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]