• 瀏覽: 6,774
  • 回覆: 84
若新東有人被踢出局,方角山會否自動當選?

輸俾長毛

方小姐只係輸在其他新界東選區嘅知明度,如果佢嘅拍擋張美雄早D做到將軍澳區區議員,分擔佢喺將軍澳嘅民生工作,佢瞓身去其他區做民生工作,要多果二,三百票,無難度吖

毒辣議員就算幾勤力,提出動議幾咁好,無人和議你等於無講嫁咋

唔熟佢嘅以為做實事, 熟佢嘅街方都知佢唔做野, 亦做唔到野, 只識抽水, 搞分化。如果佢肯在區內做實事,今屆應可以當選。自己玩死自己。

引用:
原帖由 香港理性的樹根 於 2016-9-5 06:21 PM 發表

長毛有做野的,掟焦😂😂
反而容小姐真是不知做過乜?
容小姐有後台嘛!

雖然方國珊都係鬼,但情願佢做好過容做囉

引用:
原帖由 成受楊具祖洩 於 2016-9-5 05:22 PM 發表
李偲嫣都輸啦,仲要得嗰二千幾票輸得咁肉酸,以後仲邊有面見人喎.
比咁多錢PS圖都要輸。

有同感,佢落選真係好慘...
中間派喺矛盾社會根本無生存空間,真係好同情佢...

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2016-9-5 05:12 PM 發表
泛民都自身難保
他們鬼打鬼

引用:
原帖由 香港理性的樹根 於 2016-9-5 05:13 PM 發表

要埋堆,才能成功,那麼,同現有的垃圾議員有什麼分別?
得過吵吵鬧鬧,完全無建樹
希望有些青年入到議會,會改變
唔埋堆就只會係1/70,你覺得係議會會有影響力?
冇影響力就不如唔好選佢入去。
係重要政治議題上如政改和拉布等完全冇表態,叫人點投你?
結果就變了中聯辦唔會俾票你,泛民亦不會投你,兩邊不是人。

引用:
原帖由 201838 於 2016-9-5 05:44 PM 發表
方國珊真係好努力 ,輸以長毛狗唔憤氣。。
真係太慘...
咁無天理睇怕佢會意興闌珊...

唔係鄭家富出來,你方國珊何止輸千票? !

方國珊有阿爺照,大把水喉射住

引用:
原帖由 香港理性的樹根 於 2016-9-5 06:04 PM 發表

其實我覺得,是失去一個比較中立的人
需然她不能代表所有人,起碼能代表我出聲
認同

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]