• 瀏覽: 6,752
  • 回覆: 84
引用:
原帖由 香港理性的樹根 於 2016-9-5 05:07 PM 發表
聽了公佈,我鍾於明白一見事。得個做字是無乜用的,還要識一些手段。這是現今的香港😔
其實我覺得她真是輸得唔抵(輸、不只是長毛,而是所有人),方小姐,努力,我知妳為了我們付出過,千祈唔好灰心,加油
真心
連容小姐都當選
證明泊馬頭才是真理

引用:
原帖由 香港理性的樹根 於 2016-9-5 05:07 PM 發表
聽了公佈,我鍾於明白一見事。得個做字是無乜用的,還要識一些手段。這是現今的香港😔
其實我覺得她真是輸得唔抵(輸、不只是長毛,而是所有人),方小姐,努力,我知妳為了我們付出過,千祈唔好灰心,加油
假中立真建制妄想瞞天過海,好在有長毛

引用:
原帖由 shuffle345 於 2016-9-5 05:10 PM 發表

范國威,方國珊都落選,甚至長毛都係差D落選,咁邊個分哂D票??
.一個難民之父, 一個唔知做乜既基佬....

李偲嫣都輸啦,仲要得嗰二千幾票輸得咁肉酸,以後仲邊有面見人喎.

引用:
原帖由 testing165 於 2016-9-5 05:11 PM 發表
你係咪日出康城居民?
依家係選立法會,唔係區議會喎
區議會就話密密做有用啫
立法會梗係要識手段,基本嘢嚟喎
不如改一改機制,得建制、泛民及本土力量比人選算。
反正都是玩政治

引用:
原帖由 kee07 於 2016-9-5 05:19 PM 發表

真心
連容小姐都當選
證明泊馬頭才是真理
陳克勤,周浩頂,無咗呀爺碼頭甚麼都不是!

引用:
原帖由 fl3213 於 2016-9-5 05:20 PM 發表

有長毛'專掟蕉、就收工\呢D就係好議員?為民出力?

引用:
原帖由 fl3213 於 2016-9-5 05:20 PM 發表

不論她是否親建制,只知她好過好多人,有做些實事,有放個心在社會上。
其他人,不論什麼派系,大部分得個吹,完全無結論

我都難過,因為佢真係好搏,只係連翻在論壇被泛民建制質問回答表現騰雞,輸不夠鎮定。口號話比泛民更搏比建制更務實,二面不是人。中間派她算高票。

引用:
原帖由 LeeLK 於 2016-9-5 05:24 PM 發表

陳克勤,周浩頂,無咗呀爺碼頭甚麼都不是!
同意,都唔知做過乜

替方國珊不值

方小姐希望唔好比我睇到佢再參選

引用:
原帖由 三更 於 2016-9-5 05:25 PM 發表

有長毛'專掟蕉、就收工\呢D就係好議員?為民出力?
唔掟下野,點比人趕出場,點能早收工

方國珊其實都OK架,但個容海恩就。。。wtf

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]