• 瀏覽: 2,513
  • 回覆: 37
引用:
原帖由 銅鑼灣原居民 於 2016-9-4 11:40 PM 發表

依家只想早D有賽果, 睇下邊個演員D戲吸到票
唉………

引用:
原帖由 肥大肉腸 於 2016-9-4 11:25 PM 發表

無線新聞:
有線新聞:
not新聞:

中立性…
當政府定性為"暴亂", 傳媒跟住有咩問題?
反而官方定性後都唔跟,咁就唔係中立,係有立場去報導

引用:
原帖由 肥大肉腸 於 2016-9-4 11:08 PM 發表

呢句已經知道你係咪中立~
一語中的,堅!

反正我投白票

引用:
原帖由 sing9304 於 2016-9-5 12:02 AM 發表

當政府定性為"暴亂", 傳媒跟住有咩問題?
反而官方定性後都唔跟,咁就唔係中立,係有立場去報導。
有時候真係唔知睇官方定睇民間啦~( 例如上水自由行)~

代議政制早已失敗

引用:
原帖由 銅鑼灣原居民 於 2016-9-4 10:45 PM 發表
點解等10:30以後先出帖,因為唔想俾人以為系打手

其實香港前途在選舉前已經定左,無大改變

建制當選者會繼續為政府護航,泛民當選者就表明心態系去拉布去搞破壞

千祈米以為香港系靠班議員,班議員系靠選民選票去 ...
你講得好啱!撐你!

引用:
原帖由 Playmin 於 2016-9-5 12:31 AM 發表
白票
收到選舉單章,我會扮好有心機慢慢睇,其實我根本唔會去投

白票都懶得行去投

引用:
原帖由 銅鑼灣原居民 於 2016-9-5 12:50 AM 發表

收到選舉單章,我會扮好有心機慢慢睇,其實我根本唔會去投

白票都懶得行去投
如果建制派好告急呢?

唉~以為中立~結果都係藍絲黃絲分別…

引用:
原帖由 肥大肉腸 於 2016-9-5 12:52 AM 發表

如果建制派好告急呢?
關人 L 事, 演技唔好就應該好好去磨練,錢容易賺都要有本事

唔能鐘意咪當人五毛羅,唔能喜歡掟磚拉布就唔中立,唔能投票比你喜歡或無咁喜歡果D就係五毛,老人家就比人點,跪低既呀伯就係有見地,呢D咁能樣既民主真係好行夾唔送!

引用:
原帖由 禁言先生 於 2016-9-5 01:17 AM 發表
唔能鐘意咪當人五毛羅,唔能喜歡掟磚拉布就唔中立,唔能投票比你喜歡或無咁喜歡果D就係五毛,老人家就比人點,跪低既呀伯就係有見地,呢D咁能樣既民主真係好行夾唔送!
唔好意思~真係好多野係好行夾唔送~

引用:
原帖由 銅鑼灣原居民 於 2016-9-5 01:17 AM 發表

關人 L 事, 演技唔好就應該好好去磨練,錢容易賺都要有本事
如果一個拉布議員同一個唔拉布嘅議員大家都告急呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]