• 瀏覽: 2,516
  • 回覆: 37
點解等10:30以後先出帖,因為唔想俾人以為系打手

其實香港前途在選舉前已經定左,無大改變

建制當選者會繼續為政府護航,泛民當選者就表明心態系去拉布去搞破壞

千祈米以為香港系靠班議員,班議員系靠選民選票去逗果份人工,你去投票就系你想豪俾邊個

香港系靠大家,你去占中去掟X,香港唔 L 衰就怪

為下一代,我地靠自己,.做好香港公民本份

你唔信,試試留起各位尊貴議員的宣傳單章,幾年后睇返,你估有邊個會兌現選前承諾

隨左"流會"唔去議會出席果D福利野(等于出左糧唔 L 洗返工),其他實事邊個得閑去兌現承諾

不如有時間就去找新票源,到下次選舉前又去演下戲,夠票又有糧出,正

已經係打手

引用:
原帖由 肥大肉腸 於 2016-9-4 11:01 PM 發表
已經係打手
隨便你講,反正兩邊都唔抵幫

人屎同畜牲屎都一樣系屎,選擇遠離

引用:
原帖由 銅鑼灣原居民 於 2016-9-4 11:05 PM 發表

隨便你講,反正兩邊都唔抵幫

人屎同畜牲屎都一樣系屎,選擇遠離
<香港系靠大家,你去占中去掟X,香港唔 L 衰就怪>
呢句已經知道你係咪中立~

引用:
原帖由 肥大肉腸 於 2016-9-4 11:08 PM 發表

呢句已經知道你係咪中立~
小朋友,占中同掟X大家都知道系搞破壞,只不過系有政客以激進手段試圖給政府壓力

你要我講占中同掟X系旺港,我真系講唔出

引用:
原帖由 銅鑼灣原居民 於 2016-9-4 22:45 發表
點解等10:30以後先出帖,因為唔想俾人以為系打手

其實香港前途在選舉前已經定左,無大改變

建制當選者會繼續為政府護航,泛民當選者就表明心態系去拉布去搞破壞

千祈米以為香港系靠班議員,班議員系靠選民選票去 ...
點解你講嘢咁似方國珊嘅,係到扮中立!

引用:
原帖由 銅鑼灣原居民 於 2016-9-4 11:13 PM 發表

小朋友,占中同掟X大家都知道系搞破壞,只不過系有政客以激進手段試圖給政府壓力

你要我講占中同掟X系旺港,我真系講唔出
講到咁仲學人扮中立?

引用:
原帖由 timothywongting 於 2016-9-4 11:13 PM 發表

點解你講嘢咁似方國珊嘅,係到扮中立!
西環契女中立?

引用:
原帖由 肥大肉腸 於 2016-9-4 11:15 PM 發表

講到咁仲學人扮中立?
中出就支持,中個頭立, 無眼睇就真

引用:
原帖由 銅鑼灣原居民 於 2016-9-4 11:19 PM 發表

中出就支持,中個頭立, 無眼睇就真
無線新聞:<新年旺角暴亂>
有線新聞:<旺角新年示威>
not新聞:<旺角新年示威>

中立性…

引用:
原帖由 肥大肉腸 於 2016-9-4 11:25 PM 發表

無線新聞:
有線新聞:
not新聞:

中立性…
年初一果次比較喜歡用"警民沖突"形容

香港示威系和平的

引用:
原帖由 銅鑼灣原居民 於 2016-9-4 11:30 PM 發表

年初一果次比較喜歡用"警民沖突"形容

香港示威系和平的
所以明白咩叫中立嘛?

引用:
原帖由 肥大肉腸 於 2016-9-4 11:34 PM 發表

所以明白咩叫中立嘛?
依家只想早D有賽果, 睇下邊個演員D戲吸到票

引用:
原帖由 銅鑼灣原居民 於 2016-9-4 10:59 PM 發表
你唔信,試試留起各位尊貴議員的宣傳單章,幾年后睇返,你估有邊個會兌現選前承諾

隨左"流會"唔去議會出席果D福利野(等于出左糧唔 L 洗返工),其他實事邊個得閑去兌現承諾

不如有時間就去找新 ...
中晒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]