• 瀏覽: 5,186
  • 回覆: 126
  • 追帖: 1
亂世我話你係英雄!太平盛世玩呢啲,你就係憨居,再者,同共產黨你玩唔過,收皮啦。

引用:
原帖由 man131439 於 2016-9-21 10:21 PM 發表
亂世我話你係英雄!太平盛世玩呢啲,你就係憨居,再者,同共產黨你玩唔過,收皮啦。
第一,我唔覺依家係太平盛世囉!可能你係中產,唔知民間疾苦,有幾多人住都無地方住,你知唔知? 政府同建制講左咁耐,有無幫過人地??

第二,未玩過就話玩唔過,抵你成世做奴隸!

引用:
原帖由 yanny619 於 2016-9-21 11:06 PM 發表

第一,我唔覺依家係太平盛世囉!可能你係中產,唔知民間疾苦,有幾多人住都無地方住,你知唔知? 政府同建制講左咁耐,有無幫過人地??

第二,未玩過就話玩唔過,抵你成世做奴隸!
中東地區果D先至係亂世,香港不知幾咁太平!

本土狗同埋假民主派只會將香港變成中東!

引用:
原帖由 我愛小藍 於 2016-9-22 09:23 AM 發表

中東地區果D先至係亂世,香港不知幾咁太平!

本土狗同埋假民主派只會將香港變成中東!
只能說你太離地,唔一定打仗先叫亂,香港遲早變大陸,到時真係唔方唔亂!

引用:
原帖由 yanny619 於 2016-9-22 11:21 AM 發表

只能說你太離地,唔一定打仗先叫亂,香港遲早變大陸,到時真係唔方唔亂!
遲早遲早遲早

題外話大陸唔亂,有RHC可以上去睇下

引用:
原帖由 yanny619 於 2016-9-22 11:21 AM 發表

中國香港加快與偉大社會主義祖國接軌,才是上策。畢竟祖國非常強大,證明祖國所推崇的祖國式社會主義制度,漸漸得到認同,中國香港只有跟隨祖國的制度,才能漸趨穩定發展。

引用:
原帖由 theharbourside 於 2016-9-22 01:46 PM 發表

中國香港加快與偉大社會主義祖國接軌,才是上策。畢竟祖國非常強大,證明祖國所推崇的祖國式社會主義制度,漸漸得到認同,中國香港只有跟隨祖國的制度,才能漸趨穩定發展。
今日蔡子強從票站結果得知,由豪宅區至公屋區全都係偏向泛民。香港各階層的人都唔認同你。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]