• 瀏覽: 5,195
  • 回覆: 126
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Yashiro_bc 於 2016-9-4 12:00 PM 發表
為下一代,咁尼一代人點算,放棄嗎,搞港獨即係要尼代人食屎,你幫下尼代人先好嗎
就算唔搞港獨 都唔好支持建制派
建制派要呢代下代既人都食硬屎

引用:
原帖由 LF金山 於 2016-9-4 12:03 PM 發表

為下一代上車一定投建制
就係有建制派係度先上唔到車

對全投熱普城
大家一齊實現香港夢!
記住
太上皇
智力99 政治99 辯才99
皇上
智力94 政治92 武力104 統率99
國師
智力100政治99 落雷99
丞相
智力108 政治99 魅力100
大將軍
智力90 政治90 武力108 統率99

佢地贏! 香港贏

此post已完 謝謝

引用:
原帖由 yanny619 於 2016-9-4 11:32 AM 發表

旺角 你都打錯
到時投票會唔會唔小心投錯?
樓主好有某些政黨嘅風笵,鐘意挑人哋D小毛病然後放大。

引用:
原帖由 Yashiro_bc 於 2016-9-4 12:00 PM 發表
為下一代,咁尼一代人點算,放棄嗎,搞港獨即係要尼代人食屎,你幫下尼代人先好嗎
佢地目的就係搞死上一代,唔係點上位

通常支持泛民,都係一班冇腦,社會上失敗者為主,真係令人作嘔。

引用:
原帖由 yanny619 於 2016-9-4 09:46 AM 發表

佔中唔係“暴動“
邊個教你用呢個詞語?
香港依家暫時仲有言論自由,上街表達下意見唔得?
建制只係識保皇,有無聽過呢班人既訴求?
作為建制,應該覺得慚愧!
又話言論自由,又限制人用咩詞語形容佔中
你班人先最冇資格講民主

引用:
原帖由 pkampk 於 2016-9-4 12:05 PM 發表
對全投熱普城
大家一齊實現香港夢!
記住
太上皇
智力99 政治99 辯才99
皇上
智力94 政治92 武力104 統率99
國師
智力100政治99 落雷99
丞相
智力108 政治99 魅力100
大將軍
智力90 政治90 武力108 統率 ...
三國志呀,又太上皇,又國師。
太上皇
打飛機99出賣黨友100無間度99

引用:
原帖由 喬輝 於 2016-9-4 12:16 PM 發表
通常支持泛民,都係一班冇腦,社會上失敗者為主,真係令人作嘔。
呢班人以為自己好醒,自以為是

引用:
原帖由 yanny619 於 2016-9-4 12:04 PM 發表

就係有建制派係度先上唔到車
支持樓主,支持泛民,佢地反東北發展真係好好,保住香港郊區,政府起咁多樓俾咁多萬人入去住,破壞晒啲地方

最大鑊係拈到樓價跌香港就仆街了

引用:
原帖由 yanny619 於 2016-9-4 09:40 AM 發表
今天,請大家出來投票。尤其是年青人們。

過去這段時間,在網上看到很多政黨和議員的往績,再看選舉論壇片段,有些人和黨,令我很嘔心。有後台,有支撐,有蛇齋餅糭,有公公婆婆的選票,但沒質素,沒廉恥,沒 ...
下一代 唔使上進 只 獻身馬路 ?咪害人 .

正正係為下一代著想,唔會再投票俾泛民,今年轉投建制!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]