• 瀏覽: 16,867
  • 回覆: 231
引用:
原帖由 口腔默默的OL 於 2016-9-3 11:37 PM 發表

即是咁,佔領完爭取到民主,冇問題,搵少D錢都支持。 但佔中後 越來越亂, 毫無法紀,唔想見到香港再亂落去, 情願投建制原地踏步, 好過 投泛民本土搞到香港越來越退步 。
你好快唔洗做...有亞爺養

只投泛民對家

引用:
原帖由 wsp 於 2016-9-4 12:02 AM 發表

就係因為犯氓有縱容議員只顧出位嘅fans
犯氓至愈來愈多不做實事嘅議員

選議員係要選幫到香港發展(唔一定係經濟)
令香港市民能過更好生活嘅人
如果高達斌展示到咁嘅能力當然值得支持
如果高達斌無呢方面嘅能 ...
依啲妖魔是從愛字派出來的

引用:
原帖由 口腔默默的OL 於 2016-9-3 11:32 PM 發表
佔中失敗,原地踏步 甚至令香港倒退,仲有人支持?
原地踏步一定唔係,係整衰左香港

引用:
原帖由 強烈風暴 於 2016-9-4 12:23 AM 發表

你飲緊嘅東江水都係靠亞爺,唔好飲呀笨7,

兩面都唔會投    兩面都各懷鬼胎
一面就乜都撐   一面就乜都反
永遠都講一套做一套

我咁多年都無投過票,但自見佔中後我覺得必須要站出來,因為 1)我唔想成日被代表 2)見到黃屍既自私自利自以為是既惡行 3)唔想新一代變成暴徒垃圾
建制雖然係雞肋但點都唔會犯民本土果D有破壞無建設為反而反搞到香港大亂,
我都係九東,我諗第5席應該係超人9達同快必之爭,我應該會投超人,點都好過9達同快必入到議會搞搞震

引用:
原帖由 nicencl 於 2016-9-3 11:31 PM 發表
即係為左$ ,妳可以出賣靈魂

唔准咁講偉大嘅飯民耳猿

引用:
原帖由 kcm16hk 於 2016-9-4 12:30 AM 發表
兩面都唔會投    兩面都各懷鬼胎
一面就乜都撐   一面就乜都反
永遠都講一套做一套
我以前都係咁諗, 根本投來無意義, 不過佔中後目的只有趕走搞事的

引用:
原帖由 獵人128128128 於 2016-9-4 12:32 AM 發表

我以前都係咁諗, 根本投來無意義, 不過佔中後目的只有趕走搞事的
同路。。大家含淚投建制

引用:
原帖由 強烈風暴 於 2016-9-4 12:23 AM 發表

我靠自己雙手自食其力,但我希望別人唔好阻住地球轉。泛民可以佔政府總部,但不要縛架市民,阻礙交通。

投建制大家等23條立法,大家可以係度𣈱所欲言

引用:
原帖由 口腔默默的OL 於 2016-9-4 12:35 AM 發表

同路。。大家含淚投建制
四十歲人先第一次正式參予投票

引用:
原帖由 口腔默默的OL 於 2016-9-3 23:32 發表
佔中失敗,原地踏步 甚至令香港倒退,仲有人支持?
咁E個世界重有一樣野叫做傻仔,係嗎?

一票不給泛民!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]