• 瀏覽: 83,930
  • 回覆: 287
  • 追帖: 7
不知所謂又係狗咬狗骨。咁多粗口,咁勞嘈一定俾人界票界到入肉。

引用:
原帖由 vevayy 於 2016-8-31 01:44 AM 發表
香港人好傻好天真,你地有能力獨立咩?有犧牲既覺悟咩?一到講打講殺時就鵪鶉咁,得把死口屌人老母,仲敢點樣,班友出來插旗無非就是穩著數,當要衝入軍營時又敢唔敢走第一個
X2. 10幾萬一個月。我有得搞都去搞😂😂😂

癲狗開始驚自己唔夠票, 佢太老謀深算

引用:
原帖由 passmia 於 2016-8-31 10:05 AM 發表

仁者乃毓民,因他對敵陣之包容,對背叛者的寬恕

(爹親娘親,不及黃教主親 黃教主萬歲!)

=========== 引用 =============
李政熙
17分前 ·

沒有黃毓民我們 ...
死得未???

引用:
原帖由 passmia 於 2016-8-31 10:05 AM 發表

李政熙
17分前 ·

沒有黃毓民我們 ...
李政熙, 黃毓民話DLLM,你咪順下佢意咯

引用:
原帖由 F.Fabregas 於 2016-8-31 10:40 AM 發表
點解佢俾我既感覺好似好驚輸咁

重有,我成日覺得啲人講好多粗口做助語詞, 係一種好冇信心既表現...

PS: 想問問坐佢右邊成日冷笑條友係邊個
因為呢次係最後一次

引用:
原帖由 16771699 於 2016-8-31 12:01 AM 發表
教主終於鬼拍後尾枕,認左D,港獨,本土,鬼鬼怪怪係佢生出嚟(7:46)
偉大既梁同志生出黎架!
有冇睇成報?

引用:
原帖由 pkampk 於 2016-8-31 12:04 AM 發表
班友抵插。教主塞錢入佢地袋
唔佢理

大家一齊實現香港夢!
全投熱普城
記住
太上皇
智力99 政治99 辯才99
皇上
智力94 政治92 武力104 統率99
國師
智力100政治99 落雷99
丞相
智力108 政治99 魅力100 ...
低能3000白痴30000

教主一方面話扶持後生仔,另一方面背後收埋支狼牙棒!

依家咪應驗馬草泥同何志光所講教主係乜野人!睇怕有人怕輸發老脾!可惜,越發老脾,班後友都唔會撐你老人家囉!

引用:

李政熙
17分前 ·

沒有黃毓民我們 ...
見到熱狗暴徒李政西學人寫文

返去做爛仔啦

寫乜春啫

引用:
原帖由 pkampk 於 2016-8-31 12:04 AM 發表
班友抵插。教主塞錢入佢地袋
唔佢理

大家一齊實現香港夢!
全投熱普城
記住
太上皇
智力99 政治99 辯才99
皇上
智力94 政治92 武力104 統率99
國師
智力100政治99 落雷99
丞相
智力108 政治99 魅力100 ...
票係我地手,你地唔去鏟除引入單雙非既公民黨政棍,我地就投票俾建制,投俾青年新政都唔投俾熱普,我屋企有6票, 星期日就投票,你時間無多.

最鍾意睇垃圾泛民本土分化。

引用:
原帖由 natalie_lawso 於 2016-8-31 11:17 AM 發表

偉大既梁同志生出黎架!
有冇睇成報?
梁同志有無認?
黃毓民自己講架

香港太平天國熱普城 好快就會鬼打鬼滅亡

引用:
原帖由 閃亮黑絲 於 2016-8-30 09:07 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=o4EOiqNJ_lQ

黃毓民你條老嘍囉玩撚完啦, 你講啲嘢仲有人信你呀! 學你話齋聞到棺材香過臘味飯,你仲做咁多陰質嘅事!你因住收尾個幾年不得好死呀!:smil ...
黃毓民自己仲反骨,吾信問下蕭公子、鄭大西,為自己選票踏底人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]