• 瀏覽: 4,734
  • 回覆: 75
公狗黨o個個打飛機師, 十個人有八個人都唔知佢叫乜名, 不如將o的票過比黃洋達好過啦

引用:
原帖由 yiyiallall 於 2016-8-30 07:16 PM 發表
皇上又輸?

唔好啦
喺輸哩方面佢真係好有經驗

本土同癲狗反左面喇!重過票比狗達?

冇人會投比恐怖份子

星期日去街市買餸,見到10號黃生助選派傳單,同時又見到12號譚生嘅人又派,當時沒有其他參選團體。兩個都是黃色,唔睇清楚還以為是一個組織。佢哋兩個已經反咗枱,返唔到轉頭啦,今次隨時Double KO!

引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-31 08:33 AM 發表

系同青政反面,唔系同港獨派反面
狗達不妥九東關注組的,但九組又想痴埋狗達度,高登都開始反熱普城

[ 本帖最後由 亂9咁ban人 於 2016-8-31 09:29 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2016-8-31 09:28 AM 發表

狗達不妥九東關注組的,但九組又想痴埋狗達度,高登都開始反熱普城
個邊討論狗達定陳澤膠~叫會員計勝算又唔講 ^_^

引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-30 12:09 發表
九龍東,依家形勢好清楚,就係謝偉俊同黃洋達爭末席,依家黃洋達形勢上差謝偉俊小小,本土派選票應該all in黃洋達,主要指陳澤韜D港獨票。實際陳原先系左膠,忽然港獨,而且佢噶港獨理論完全無,雖然鳩達同港獨有些距 ...
正解!!!盲嘅都知陳澤滔贏嘅機會係零

鳩達輸在選區,以佢能力入立會先夠力對建制,蟲太以種料真係陳志全二世,雖然鳩達係反骨,但人力緊本對付唔到佢,若連教主都選唔入,依據反建制既辨論能力加手段,係無咩可能打底到建制,更蝗論對付689

引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-31 10:39 AM 發表

依家有熱狗系高登呼籲過票,應該有些港獨派會考慮投票策略。
山頂得一個位,爬唔上又唔抬兄弟上!邊會有人支持架~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]