• 瀏覽: 6,003
  • 回覆: 47
  • 追帖: 1
   咁起碼F35都可以裝到兩枚導彈同一挺重機槍噃。
引用:
原帖由 Gingerlemoncola 於 2016-8-29 01:22 PM 發表

咪AJ,BJ,CJ,DJ...最後咪又係自己打JJ囉
F35係蘿蔔蹄既花吹工程後本來垃圾都會吹成超級垃圾
問你怕未

隻野咁7貴, 維修保養又超重皮, 倭寇捨L得用咩, 一下唔覺意比老解趙低一兩袈, 肉痛不特止會連面都7埋. 安安全全留基地顯擺下, 得閒打下臘影下相自J下咁囉!

引用:
原帖由 aldonza 於 2016-8-29 06:11 PM 發表
為何會有個 J 字?
打J專用型號

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-8-29 12:08 PM 發表
東亞新一代空中霸主- 日本F35J ,特貼美圖共賞

買得幾架F35咁小點㨾有戰爭鬥能力,冇二百架裝備海自、空自,叫自己做大日本真失禮!

新聞話,2030先至全部部署完畢。。。十幾年后嘅事,大陸一定有反制手段,急咩呀?睇啲人咁早就咁開心!哈!

打 JJ!
引用:
原帖由 aldonza 於 2016-8-29 06:11 PM 發表
為何會有個 J 字?

日本好似得一架F35J. 作用不大!

有專家話,大量生產就吳貴,保養費羅喎,就要睇美帝收吳收順啲,不過照過往,吳慌會收順啲,等被收割。
引用:
原帖由 R1200R 於 2016-8-30 09:35 AM 發表
隻野咁7貴, 維修保養又超重皮, 倭寇捨L得用咩, 一下唔覺意比老解趙低一兩袈, 肉痛不特止會連面都7埋. 安安全全留基地顯擺下, 得閒打下臘影下相自J下咁囉!

引用:
原帖由 im.singleman 於 2016-8-30 11:08 AM 發表
有專家話,大量生產就吳貴,保養費羅喎,就要睇美帝收吳收順啲,不過照過往,吳慌會收順啲,等被收割。
其實倭寇好L7可憐, 比人千比人坤比人點重要比人鏈春袋, 還需扮配合扮樂意扮興奮. 二戰前的軍國威武掃街了! 報應..

黃族又有飛機打囉

特別版係咪多裝幾個干擾彈同短距空空彈?

引用:
原帖由 Visita 於 2016-8-29 06:25 PM 發表

睇見對短翼和胖嘟嘟的身子就知道幾形幾可愛啦。 支持蘿蔔頭當底橫盡買肥電!  
強國大媽每天在日本爆買 都進貢唔少錢

引用:
原帖由 Assange 於 2016-8-29 07:56 PM 發表

J= 打 Jer 版
J 11  J15  J20

引用:
原帖由 bondinhk 於 2016-8-30 11:59 AM 發表
特別版係咪多裝幾個干擾彈同短距空空彈?
特別版係所有武器拆曬,全部塞滿逃亡干擾彈

引用:
原帖由 amx_011 於 2016-8-30 00:15 發表

其實, 一般係授權生產的, 日本自衛隊先會用在後面加J, 以作識別.
例如由三菱生產的F-4EJ和F-15J.
聽聞日本都有得到授權生產F-35, 但究竟授權去到邊程度(只係比零件日本組裝?
部份零件由日本生產?) 就冇 ...
目前日本可以造導航燈、艙門、起落架呢啲部件,結構件仍然談判緊

簽約時已經落實響日本起組裝同大修廠房,到時南韓 F-35 都要飛去日本整(UCCU)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]