• 瀏覽: 11,238
  • 回覆: 60
  • 追帖: 1
無人敢死機炸航母都過疼啦

引用:
原帖由 嫖-俠 於 2016-8-29 09:50 AM 發表
廢物利用
環保又省錢
useful

引用:
原帖由 港是港非 於 2016-8-29 03:02 PM 發表
現代戰爭何時開始鬥用舊武器?
你食野咪又係用緊10歲前換既牙來趙.....經一出世時既C眼出....

引用:
原帖由 head2010 於 2016-8-28 21:29 發表
咁無人版的殲6,殲7成功試飛未?
成功做過靶機。

載彈量遠遠大于普通導彈。

使乜咁煩啫,中國人多條命又唔值錢,用爛船輸出一億難民湧去日本,日本仔即刻投降喇

引用:
原帖由 lubet 於 2016-8-29 05:55 PM 發表

弓箭同投石器 丫笨
拿拿拿 .... 講真架

我地阿叔話架 , 印尼軍隊 , 絕對不是垃圾 , 一人一枝竹,都浸死新加坡呀 .
引用:
原帖由 風中老叔 於 2014-11-24 08:30 AM 發表
垃圾?

一人一枝竹,都浸死星!

引用:
原帖由 忠心叛逆者 於 2016-8-29 10:45 PM 發表

你食野咪又係用緊10歲前換既牙來趙.....經一出世時既C眼出....
金句.  直頭侄到佢啤一聲!  

姐係個作者應為日本仔係雷達見你有海量飛機飛過黎都只係搵幾架戰艦同你玩咁囉?
如果真係咁唔係日本仔傻左就係發夢。

好戰術!

[ 本帖最後由 lcheung123 於 2016-8-30 10:56 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 head2010 於 2016-8-28 09:29 PM 發表
唉,有幾難丫?你係唔係想challenge大陸嘅航天航空界嘅技術精英?

引用:
原帖由 head2010 於 2016-8-28 09:29 PM 發表
wiki :

中國仿製的殲-6系列戰機在1986年停產前共生產了近4000架各型戰機,.....部分被改裝成無人機,機背加裝了衛星導航和遙控裝置,翼下掛載兩枚250kg炸彈 ...

引用:
原帖由 vanga 於 2016-8-30 12:19 PM 發表

wiki :

中國仿製的殲-6系列戰機在1986年停產前共生產了近4000架各型戰機,.....部分被改裝成無人機,機背加裝了衛星導航和遙控裝置,翼下掛載兩枚250kg炸彈 ...
減低成本, 唔掛炸彈. 外掛加大油箱入滿平價93#, 飛過去跌落倭寇國各地, 棧過BBQ!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]