• 瀏覽: 13,723
  • 回覆: 154
  • 追帖: 1
成個街市C 9, 一D 台型都無

無樣無料, 選佢果D 都白痴, 而家後悔有鬼用..

台灣真係民主得黎低能
比你有得揀,但又咪係揀個籮底橙。
大陸依家好多野都超越左台灣,除左政治,但有民主的台灣人民生活質素卻下降。

下屆選金城武

聽日係fb串9個22k的台灣fd先

引用:
原帖由 與民為敵 於 2016-8-28 02:03 PM 發表
左報五毛愈踩, 就證明English Choi 好掂, 係香討不變定律
點解黃狗可以一直無視現實而自說自話,精神自濁,我諗一世都無人會明

引用:
原帖由 素食小魔女 於 2016-8-28 11:58 PM 發表

前朝俾佢玩死嗰陣咪型囉,
太洋蛙以為佢鬧Eng九咁狠一定好有料!

引用:
原帖由 與民為敵 於 2016-8-28 02:03 PM 發表
左報五毛愈踩, 就證明English Choi 好掂, 係香討不變定律
藏拙不如獻醜

蔡總統快過玩跳樓機

花媽重勁
引用:
原帖由 素食小魔女 於 2016-8-28 11:58 PM 發表

原來計比例,梁振英都受歡迎過蔡英文。

自己拿來的

自己揀既老婆幾差都要硬食忍耐,盲婚啞嫁既老婆差極都覺得唔係自己問題,民主就係學習承擔責任,承認自己係社會一分子。蔡英文表現欠佳與民主制度優劣無關,問題係市民條氣順唔順,689 唔係一人一票,做得唔好市民自然極唔順超,冇投票就係冇責任,所以亂咁鬧,董伯伯起屋比大家住都要鬧。但係大陸就連鬧都唔可以,極為專制。

[ 本帖最後由 樓下含情的烈女 於 2016-8-29 04:12 AM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

民主選賢能?民智已開發?台灣民主左咁多年,有版你睇啦。

咪遲早要承認九二共識!

引用:
原帖由 樓下含情的烈女 於 2016-8-29 04:05 AM 發表
自己揀既老婆幾差都要硬食忍耐,盲婚啞嫁既老婆差極都覺得唔係自己問題,民主就係學習承擔責任,承認自己係社會一分子。蔡英文表現欠佳與民主制度優劣無關,問題係市民條氣順唔順,689 唔係一人一票,做得唔好市民自 ...
點解一定係一人一票呢?美國都唔係一人一票選總統啦!背後咪一樣有人控制選舉結果!所以我可以好肯定今次美國緦一定係trump ! 其實跟本冇民主呢樣野!呢個世界跟本只係得平行!每一個所謂嘅民主國家背後都有一隻無形之手去控制政治平行!唔會比一黨獨大!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]