• 瀏覽: 6,764
  • 回覆: 56
朱凱迪之前做過多年民生工作,地區工作札實
佢提倡善用土地,為市民提供更多資源
佢留意環保議題,依家議會冇乜綠色既聲音,佢既當選可以更有效保護環境
佢主張城鄉共生,係發展城市同時都要保留鄉郊地方,保護鄉民、保護環境
佢能夠預視香港將來既新增人口集中係新西,要求政府將新增人口攤分全港,避免新西人口過多
佢仲要不怕惡勢力,敢於面對有背景組職,為民請命
好應該俾個機會佢,為新西城、鄉人服務,為環境、環保分子服務

孝,唔係盲目順從,仲要弗辱
做得唔好就提醒,有錯咩?
點解咁都要受罰?
又一件垃圾

係清理垃圾
泥頭山單野朱凱迪撲心撲命為民請命,要支持!

引用:
原帖由 turbojek 於 2016-8-28 11:58 AM 發表
係超級垃圾!
好多人成日都俾人屈做5毛
但呢班俾人屈既5毛都未試過拉票拉得咁露骨

引用:
原帖由 寂寞空虛 於 2016-8-28 12:33 PM 發表
係清理垃圾
抽水多啲喎。泥頭山有咗幾年啦。

我都係佢同黃浩銘之間作取捨,但最後揀左佢,新東長毛入硬,黃浩銘入左其實同長毛無乜分別,長毛呢類形既議員唔可以無,但係又唔可以多,太多就會亂

引用:
原帖由 寂寞空虛 於 2016-8-28 12:33 PM 發表
係清理垃圾
無錯

佢掘左幾袋泥頭
跟住倒在政府總部地上  

請問佢之前做過乜地區民生工作?

引用:
原帖由 patita_again 於 2016-8-28 12:44 PM 發表

好多人成日都俾人屈做5毛
但呢班俾人屈既5毛都未試過拉票拉得咁露骨
順帶一題
呢個朱凱迪只會令我諗起佢反對新東北發展
幫班貪得無厭既假村民假農民大咬政府賠償
拖垮政府施政
幫地產佬托住樓價

可以睇返新聞
每一次有發展既新聞都有佢出黎反對

好心可憐下一家大細排緊公屋既市民
冇供應,樓價係唔會回落

好堅,黑社會都唔怕,會怕哩度d五毛?

鄭松泰先係真心為香港,勇武抗爭企在最前,有學識

佢ok, 但票數好難入圍
唔好浪費一票最後俾pk何入
我會投鄭重泰

主打民生應該做區議員唔好做立法局議員

朱凱迪正職係做乜野搵食的?

若無正職,多年來全職做社運,卻仍冇錢養老婆同個仔,又有屋住,証明後面有金主

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]