• 瀏覽: 6,762
  • 回覆: 56
引用:
原帖由 spyware 於 2016-8-28 01:40 PM 發表
佢ok, 但票數好難入圍
唔好浪費一票最後俾pk何入
我會投鄭重泰
熱狗組織=爛仔
不投鄭松泰

我都是支持朱凱迪。咁多個之中佢投得落。佢唔係老一派,反建制,年青新作風,介乎激進派與一些黨派之間。一個好選擇。而且我看得出佢真係會為市民發聲!!

樓主講得好。

我心中人選:朱凱迪,李卓人,郭醫生,尹兆堅。(民主黨原來有查過我地棟大廈有冇鉛水,結果是冇,我安心晒。我唔見民建聯有公佈)

[ 本帖最後由 artumfa 於 2016-8-28 03:26 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 artumfa 於 2016-8-28 03:24 PM 發表
我都是支持朱凱迪。咁多個之中佢投得落。佢唔係老一派,反建制,年青新作風,介乎激進派與一些黨派之間。一個好選擇。而且我看得出佢真係會為市民發聲!!

樓主講得好。

我心中人選:朱凱迪,李卓人,郭醫生,尹兆堅 ...
如你所願……全部落選

重視環境但唔重視人,去做野人啱啲!議會唔啱佢!

引用:
原帖由 至尊賭神龍四 於 2016-8-28 03:11 PM 發表

熱狗組織=爛仔
不投鄭松泰
X 2

屌。一俥垃圾

引用:
原帖由 artumfa 於 2016-8-28 03:24 PM 發表

樓主講得好。

我心中人選:朱凱迪,李卓人,郭醫生,尹兆堅 ...
一堆垃圾

呢件咁既垃圾,,上午係新界圍東北發展,,下午九龍又見佢圍咨詢會阻起公屋,,垃圾中既垃圾....

我唔係新界西。

支持朱凱迪

其實朱凱迪呢條友係咪想香港人人學佢耕田?

引用:
原帖由 pkampk 於 2016-8-28 01:29 PM 發表
鄭松泰先係真心為香港,勇武抗爭企在最前,有學識

熱狗班人真係做到野

近年真正成功爭取深圳取消一簽N戈行

靠他們

agger, good choice

引用:
原帖由 至尊賭神龍四 於 2016-8-28 03:11 PM 發表

熱狗組織=爛仔
不投鄭松泰
同意,
以本土計,黃浩銘好過佢百倍.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]