• 瀏覽: 11,205
  • 回覆: 51
引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-8-28 14:13 發表

笑死,又剋星,中國就係持別多乜乜殺手,乜乜剋星,自慰一流,中國真係對薩德咬牙切齒,無奈又驚到震,亂哂坑了
因為佢縱容朝鮮發展核武,雙重標準。
又要面子,又想要實利,再想要道德高地,

韓國試過五十年代,差不多被滅國的經驗,你口號叫得再好,韓國唔懂觀其行,聽其言嗎?  唔好以為韓國係傻仔,睇佢攪咗生果哪半壁江山,大家就明白。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2016-8-28 19:25 發表

可以無故射飛彈打鄰國?
重要係可能越過第三國國境,可以嗎?

和平嘅獅子,張口笑了。
乜黃海中間有第三國?

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-8-28 02:44 PM 發表

呢d自慰貼留番你自己享用吧
你這些每日廢帖留番用來呃𨳊毒菓老闆狗餅

菊花如屎穴日日廢噏,人吾笑狗都吠啦

[ 本帖最後由 小婆羅門 於 2016-8-28 08:18 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2016-8-28 08:16 PM 發表

你這些每日廢帖留番用來呃𨳊毒菓老闆狗餅
咁你講下點一早破解法, 我又跟你交流討論下

引用:
原帖由 機龍 於 2016-8-28 07:36 PM 發表

乜黃海中間有第三國?
佢意思係:中國導彈向西面發射,環繞地球一周先打殺得

引用:
原帖由 機龍 於 2016-8-28 07:36 PM 發表

乜黃海中間有第三國?
導彈掠過自己國土上空東海龍王可能會派大使抗議

人家要裝,你亮甚麼也沒用

引用:
原帖由 幪面超人 於 2016-8-29 05:51 PM 發表
人家要裝,你亮甚麼也沒用
不亮就更沒用。

殺雞儆猴,起碼叫後來的要有所顧忌,否則更肆無忌憚。 睇下胡溫大個版,對蘿蔔頭送完錢送完石油還親臨輻地,不顧自己經濟走去英雄救美,結果呢? 蠢成這個衰樣,不單毫無殺傷力,還送上門,不宰實在對不起自己。 大咬南韓一口等渠痛入心肺,叫南韓知道中國不是好欺負。

平時更加要用強電磁波壓制, 戳盲偷窺中國的眼睛、震聾偷聽中國的耳朵。

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-8-28 02:44 PM 發表

呢d自慰貼留番你自己享用吧
唔夠人講就話自慰貼...咁你而家咪係發緊自慰自慰貼囉

引用:
原帖由 Joelxxxx 於 2016-8-28 11:28 AM 發表
大陸導彈係掂的話就唔使用4000架退休韱6改無人機想玩神風啦,成個南韓如獲幾十台railgun上貧鈾彈,7倍音速,到時候玩打鴨仔仲過㽼
成日講到自己D野射死別人,你估自己唔會中招咩
似是而非嘅言論。警察係勁就唔使配槍啦,揸西瓜刀嘛!醫生係勁就唔使睇x光片啦,用眼直接透視嘛!

引用:
原帖由 maoleitau 於 2016-8-30 11:38 AM 發表

呢個先係真正重點,但幾多人會討論。
韓國三軍統帥權;同樣只係在美軍司令手上。

鍵盤翻頁
左右