• 瀏覽: 4,119
  • 回覆: 71
乜九都唔識

如果係熱狗出呢篇野就好失敗,共匪出用來分化算合理。
本土兩派有優有缺,唔好以為年青人唔識歷史同現況,咁樣一面倒數臭青政,反效果更大!

申利今期全家投熱狗,更會指示下屬……去投票。

引用:
原帖由 20168 於 2016-8-28 02:52 PM 發表
本土兩派有優有缺,唔好以為年青人唔識歷史同現況,咁樣一面倒數臭青政,反效果更大!

唔想講都要講呢句

年青人冇幾個識歷史(中史同國際史)同分得青現況係香港GA社會現實

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2016-8-28 03:06 PM 發表

唔想講都要講呢句

年青人冇幾個識歷史(中史同國際史)同分得青現況係香港GA社會現實
你年青時係咁?

引用:
原帖由 20168 於 2016-8-28 04:12 PM 發表

你年青時係咁?
以前有中西史要讀 老師又會講下世界大事

而家D老師食得屎

ㄧ票不投熱狗

鏟平九龍一半土地種米喂飽香港人先啦。

班細路知唔知米系點樣黎呢?

引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-27 05:34 PM 發表

小麗都好過青政多多聲啦,起碼人地全民退保都比較實際啦。我捻唔明,講一句自決口號就可以呃到咁多選票,難道香港民主真系要靠發夢來完成?
佢個退保15年破產了。

引用:
原帖由 20168 於 2016-8-28 02:52 PM 發表

你D下屬:憨L99,我投你老帽你9知

引用:
原帖由 mixmatch52 於 2016-8-28 12:29 AM 發表
香港人均學歷高了,但智商低了
家陣大學太多,弱智都可以讀大學

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]