• 瀏覽: 4,094
  • 回覆: 71
咁等青政去界教主的票都係好事,希望結果比個小麗偷佢雞都好

引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-27 05:34 PM 發表

小麗都好過青政多多聲啦,起碼人地全民退保都比較實際啦。我捻唔明,講一句自決口號就可以呃到咁多選票,難道香港民主真系要靠發夢來完成?
全民退保實際?

希臘第二來臨

引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-27 05:34 PM 發表

小麗都好過青政多多聲啦,起碼人地全民退保都比較實際啦。我捻唔明,講一句自決口號就可以呃到咁多選票,難道香港民主真系要靠發夢來完成?
班友又無政蹟可言,唔講呢的虛無飄渺的自決又點吸睛呀!最後呃唔呃到選票?九月五號就會開估!

引用:

小麗陰濕,青政白痴

引用:
原帖由 人之初大大 於 2016-8-27 06:16 PM 發表

小麗陰濕,青政白痴
但教主僕街

香港人均學歷高了,但智商低了

根據外國經驗,海水化淡仲有好大下調空間,可以係現實估算既1/4,就算唔跌,東江水每年通脹6%好快就過,持下要$20/立方米

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2016-8-27 05:43 PM 發表

全民退保實際?

希臘第二來臨
咁中國全國一定仆街啦  因為中國己經搞左全民退保。中國等仆街 睇來香港人要走佬啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]