• 瀏覽: 47,364
  • 回覆: 365
  • 追帖: 11
+14
美國有外星科技,土共慢慢追 (偷笑)

引用:
原帖由 機龍 於 2016-8-27 11:49 AM 發表

F-117 用第一代外形隱身技術,RAM 又係高密度氧化鐵,除左研究下原理無其他價值

呢啲小説式文宣睇下算

成日話中國科技超出美國, 點解要拾美國垃圾?

根本係創作性小說!以強國之力!隱身之術肯定係中國發明既!一定係美國偷強國的!仲有隱身二奶!隱身黑金!睇美國偷得幾多樣!

引用:
原帖由 Dave先生 於 2016-8-27 12:00 發表

吓?美國加美國小弟(北約)先攻打南斯拉夫話說要解放別國再建立反俄羅斯勢力,我想問個小問題?那一個做賊先,那一個不該先?段章取義係現在普世價值?
個時德國統一無耐,而美國成日民主病發作,要南斯拉夫民族自決

黑塞哥維那就借機拖美國同 NATO 落水打塞爾維亞

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 2016-8-27 12:05 PM 發表
成日話中國科技超出美國, 點解要拾美國垃圾?

國與國之間冇對錯,只有利益,睇下歴史便明白,真唔明點解有D白痴漢姦會幫外人對抗自己國家

故事一則,信者得救。

之前已聽過呢個故事. 的確係有血有淚. 中國加油!

引用:
原帖由 四眼9 於 2016-8-27 12:09 PM 發表
國與國之間冇對錯,只有利益,睇下歴史便明白,真唔明點解有D白痴漢姦會幫外人對抗自己國家

引用:
原帖由 Hung77 於 2016-8-27 11:38 AM 發表
原來是中國人先做賊,后來美國人報復,樓主怎麼把中國說的好像很偉大?
所有偉大都是看你從那角度看.美國的強盜行為在你眼中都成為偉大囉!

精彩!可以拍番套戲。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]