• 瀏覽: 14,798
  • 回覆: 268
  • 追帖: 2
嚇到酸羊準決賽腳軟

引用:
原帖由 insider20094 於 2016-8-24 09:46 PM 發表
嚇到酸羊準決賽腳軟
孫楊勇猛奪金,還來香港。有種米去現場抗議囉,lovecpc

美腳佬南海搞吾到中國米要出那渣手段屈其他野囉!

引用:
原帖由 creamy_wan 於 2016-8-24 07:01 PM 發表
以今日標準評判過去行為,咁樣都叫合理?

簡單既logic謬誤,因咩仲有人會認同 …
國際公認,任何法律都沒有追朔權。

引用:
原帖由 fung4321 於 2016-8-24 09:44 PM 發表
甘你講果D又有乜證據    吾嚴查金牌超英超美   一來料就連汐陽英國都驘吾到    根本全世界都係用藥    爭左驗吾験到啫    美國用中國咪又係甘用   只是科技分高低
英國上屆倫敦奧運,還處在運動成績黃金期,所以比較超班

點解你唔困惑2012年之前一向前五的德國點解連英國都比不上?

中國在京奧之後處於一個回落期,好正常喔,而且獎牌數比04年雅典奧運00年悉尼奧運都要多

如果巴西奧運環境稍微公平點,中國不被黑幾面金牌,根本就跟雅典奧運水平差唔多

引用:
原帖由 豆芽生 於 2016-8-24 07:34 PM 發表
好快人參當禁藥 韓國仔小心的 幾年後個個禁賽
南韓的話,應該會無事. 除非唔聽主人話....

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2016-8-24 09:50 PM 發表

孫楊勇猛奪金,還來香港。有種米去現場抗議囉,lovecpc
乜就係呢條友同時分身玩曲線?

過去的事件
還可重新修整、重檢嗎
我們可以用現在標準
再翻檢若干年前的藥品嗎 ( 那些藥品,當年不算是禁藥 )

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2016-8-24 09:58 PM 發表

英國上屆倫敦奧運,還處在運動成績黃金期,所以比較超班

點解你唔困惑2012年之前一向前五的德國點解連英國都比不上?

中國在京奧之後處於一個回落期,好正常喔,而且獎牌數比04年雅典奧運00年悉尼奧運都要 ...
如何黑?

GHRP-2 個藥名冇列明, 但個效果就係禁用名單上.  

"央視曝出中國三人涉藥明細 08年便已被標明禁藥

據央視微博透露,三人所服用的違禁藥物“生長激素釋放肽”(GHRP-2)在08年世界反興奮劑機構禁用清單中並未明確寫明,但屬于該清單中被禁止的“肽類激素及其釋放因子”之列;而劉春紅所服用的西布曲明(sibutramine,一種有減肥效果的刺激劑)則在08年清單中被明確標明為禁藥。"

Source: http://sports.sina.com.cn/others/weightlift/2016-08-24/doc-ifxvcsrm2421269.shtml

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2016-8-24 08:51 PM 發表
你講野都幾搞笑
孫楊話佢治療心臟病誤服所謂的禁藥,你信咩?你顯然不相信
你本身就帶有強烈的個人意識形態立場,點解釋,你都唔會相信,對吧?
個啲人啱聽咪信囉. 唔啱聽就話假...

引用:
原帖由 geeseasa 於 2016-8-24 09:17 PM 發表
打果兩行字
'如果'左兩次
ED正宗蘋果記者級數
如果如果如果可能可能可能或者或者或者
仲有"疑似", "據消息人士透露"...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]