• 瀏覽: 42,648
  • 回覆: 228
  • 追帖: 1
+2
801 涂謹申(民主黨)
802 李慧琼、洪連杉、朱立威、顏汶羽、蕭嘉怡(民建聯)
803 鄺俊宇(民主黨)
804 何啟明(民協)
805 陳琬琛(公民黨)
806 王國興、莫健榮、黃宏滔、劉桂容(工聯會)
807 關永業、許鋭宇、黎銘澤(新民主同盟)
808 梁耀忠(街工)
809 周浩鼎、李世榮、林琳、巫成鋒(民建聯)

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2016-9-5 06:00 ) 參與人數 849

1. 801 涂謹申(民主黨)
2. 802 李慧琼、洪連杉、朱立威、顏汶羽、蕭嘉怡(民建聯)
3. 803 鄺俊宇(民主黨)
4. 804 何啟明(民協)
5. 805 陳琬琛(公民黨)
6. 806 王國興、莫健榮、黃宏滔、劉桂容(工聯會)
7. 807 關永業、許鋭宇、黎銘澤(新民主同盟)
8. 808 梁耀忠(街工)
9. 809 周浩鼎、李世榮、林琳、巫成鋒(民建聯)
引用:
原帖由 凹凹凸凸 於 2016-8-28 09:03 PM 發表

睇論壇,802話港九802,新界809啵,我係新界人
咁我九東人投唔投得809

引用:
原帖由 gouki1234 於 2016/8/28 09:12 PM 發表

咁我九東人投唔投得809
是但啦,唔係搞搞震倒香港米果d咪得囉。

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2016-8-22 08:02 PM 發表
801,2,6應該冇問題
全力支持809
809 食屎啦 問佢是否支持梁振英連任都唔夠膽答 食屎狗

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2016-8-22 08:04 PM 發表

我比較想知本土9會投邊個,唔係含淚投民主黨/公文黨掛
共產狗又投邊個呢 人家在電視面前出晒口配票 共產狗唔好投錯呀

引用:
原帖由 土石流 於 2016-8-23 12:51 PM 發表
809 無得走, 要留底
809當然要留底答是否支持梁振英連任啦 或留底在十八層地獄呀

引用:
原帖由 MT673 於 2016-8-22 07:36 PM 發表
801 涂謹申(民主黨)
802 李慧琼、洪連杉、朱立威、顏汶羽、蕭嘉怡(民建聯)
803 鄺俊宇(民主黨)
804 何啟明(民協)
805 陳琬琛(公民黨)
806 王國興、莫健榮、黃宏滔、劉桂容(工聯會)
807 關永業、許ັ ...
超級垃圾會

804民協何啟明說話鏗鏘有力,論壇表現令人印象深刻,我正積極考慮投他一票。

引用:
原帖由 熱血低能 於 2016-8-27 04:54 PM 發表
我喜歡周浩鼎,因為佢好靚仔
鼎!成個白痴仔,低低能能咁。排佢後面果個企理d喎!

我自己覺得806表現算是最好的......

喺粉嶺見到梁頌恆 都係梁天琦個黨

801 803 808

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2016-8-28 10:55 PM 發表

鼎!成個白痴仔,低低能能咁。排佢後面果個企理d喎!
入到立法會 應該會日日喊 廢柴一名。之前補選喊   啲選民己經笑到gap gap聲。

睇左超過3個選舉論壇,先決定到勉強選一個出黎投

引用:
原帖由 秦二世祖 於 2016-8-28 10:53 PM 發表 804民協何啟明說話鏗鏘有力,論壇表現令人印象深刻,我正積極考慮投他一票。
係,我都好欣賞佢,雖然佢最後生,但無咩從政經驗,但起碼有衝勁,亦懂分析香港當前問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]