• 瀏覽: 316,291
  • 回覆: 83
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 廢青5毛 於 2016-9-1 09:14 PM 發表

廢柴K娣唔恨得咁多囉,一便含洋撚,一便效忠共產黨吧!
我唔使恨喎,廢人k娣伯你要恨啫!

廢人k娣伯你依家知原來「愛國人士」(包括白痴梁女)係幾咁渴望離棄祖國移民入籍效忠西人國家去含洋腸未

引用:
原帖由 kglam98 於 2016-9-1 11:32 PM 發表

我唔使恨喎,廢人k娣伯你要恨啫!

廢人k娣伯你依家知原來「愛國人士」(包括白痴梁女)係幾咁渴望離棄祖國移民入籍效忠西人國家去含洋腸未
廢柴K娣凈識含洋撚,扺你冇得去美國。

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2016-9-2 09:58 PM 發表

廢柴K娣凈識含洋撚,扺你冇得去美國。
只有大叫「愛祖國」既「愛國人士」例如白痴梁,林鄭,同fxxking Chinese 馬大狀先會咁恨離棄佢地「愛」既「祖國」,係都要死去移民入籍效忠西人國家啫!

廢人K娣伯你依家知班「愛國人士」虛偽無恥成點未呀

引用:
原帖由 kglam98 於 2016-9-3 11:28 AM 發表

只有大叫「愛祖國」既「愛國人士」例如白痴梁,林鄭,同fxxking Chinese 馬大狀先會咁恨離棄佢地「愛」既「祖國」,係都要死去移民入籍效忠西人國家啫!

廢人K娣伯你依家知班「愛國人士」虛偽無恥 ...
我未聽過愛國是無恥的事,我國講人權,只要有錢有能力,不論愛不愛國,都有移民遷徙自由,但一些無錢無能,如廢柴K娣等一班漢奸走狗賣國賊為了含條洋撚,日日上網唱網唱衰自己國家,這樣才是最無恥。

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2016-9-4 06:22 AM 發表

我未聽過愛國是無恥的事,我國講人權,只要有錢有能力,不論愛不愛國,都有移民遷徙自由,但一些無錢無能,如廢柴K娣等一班漢奸走狗賣國賊為了含條洋撚,日日上網唱網唱衰自己國家,這樣才是最無恥。
廢人K娣伯你未聽過係你無知啫

「愛國人士」得把囗講「愛國」,廢人K娣伯你就信到十足?笑死

果班「愛國人士」一早已經全家離棄佢既「祖國」移民入籍效忠西人國家!呢d叫「愛國」呀?廢人K娣伯你都幾易受騙架喎!笑死

引用:
原帖由 kglam98 於 2016-9-5 04:02 PM 發表

廢人K娣伯你未聽過係你無知啫

「愛國人士」得把囗講「愛國」,廢人K娣伯你就信到十足?笑死

果班「愛國人士」一早已經全家離棄佢既「祖國」移民入籍效忠西人國家! ...
唔明點解愛國就唔可以移民,又冇犯中國法例,移左民都可以愛國,又冇犯當地法例,孫中山都話,華僑是愛國之母。

生Cancer廢柴K娣講到口臭原因是葡萄人家有錢就愛國都可以移民,自己含咁耐洋撚仍然要死死哋氣留低效忠共產黨。

引用:
原帖由 kk_chow 於 2016-8-21 01:11 PM 發表
特此感謝國內幫我搜集資料嘅朋友,軍人和圖書館職員,感謝ball縮補充反面觀點,大家可以結合影片,國內,海外,ball縮觀點黎思考89民運。

國內及海外書籍下載link,不定期update
https://drive.google.com ...
謝分享

'注意西方顏色革命嘅滲透,注意防範學生參與政治。學生一腔熱血,無論從中共影片or海外影片都睇得出佢哋都係為國為民,但係佢哋畢竟閱歷淺,容易被美麗的口號吸引,而沒有去考慮如何實現那些口號,很多時候成了背後勢力的馬前卒。'

波縮,K豬,你哋係親中嘅?

鍵盤翻頁
左右