• 瀏覽: 316,289
  • 回覆: 83
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-26 05:28 PM 發表

執完狗屎, 即係有狗屎你仲睇到? 有狗屎即係有d睇唔到, 你post 出來睇下
你 post 不到出來比人睇, 已証明你只能吹水唔抹嘴。

你們無法反駁1989年中共屠殺人民是事實, 你們唯有屈人改圖改片吹水唔抹嘴 ...
有狗屎梗係掉落垃圾桶啦,點知波縮鐘意食狗屎,下次早响,我識做會益波縮。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-26 10:00 PM 發表

掉落了垃圾桶, 你仲睇到? 掉落了垃圾桶, 又有狗屎即係有d睇唔到, 你post 出來睇下
你 post 不到出來比人睇, 已証明你只能吹水唔抹嘴。

你們無法反駁1989年中共屠殺人民是事實, 你們唯有講廢話將別 ...
現在通知香討版友,大妓院報導1989年中共平息北京反革命暴亂。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-26 10:41 PM 發表
咁你 post 出來比人睇下.
你 post 不到, 因為是假.
唔駛Post係人都知大妓院支持打倒含洋撚洋奴。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-26 10:45 PM 發表

你吹水無用
大妓院同波縮最喜歡吹水

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2016-8-26 11:12 PM 發表

大妓院同波縮最喜歡吹水
當年美國話伊拉克有大殺傷力武噐時,傳媒咪又咁傳,所以強行出兵。

事後國際組織,包括美國,都揾唔到果件"武器"。侯賽因就殺咗,留底D蘇州屎俾當地人啫。

波叔最愛的89年的假新聞,同樣也在美伊戰前或一些花朵革命前的傳媒報導將目標定性的手法如出一轍。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-27 04:32 AM 發表
你們無法反駁別人, 你們唯有將別人負面邊緣化, 只反映出你們不接受1989年中共屠殺人民的事實.
你們反對就要提証據, 你們吹水無用.

你這紹唔 work, 你正正指向中共人士最愛的89年的西班牙記者假新聞4am 到 ...
波縮及法輪集團認同89年64是件是反革命暴亂,波縮及法輪集團全力支持平息反革命暴亂,大妓院報導64事件是反革命暴亂。

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2016-8-26 11:04 AM 發表

廢柴K娣都唔敢開名講佢老尾狗主個用武器掃射手無寸鐵平民。

人民警察愛人民,係廢柴K弟同含洋撚洋奴做漢奸走狗賣國賊至會驚公安。
廢人K娣伯乜你唔知老美有差佬射殺平民,又有平民射殺差佬咩?好公平喎

白痴梁女咪用特權飛去被廢人K娣伯你稱為「用武器掃射手無寸鐵平民」既老美去含洋腸啦

引用:
原帖由 kglam98 於 2016-8-27 03:37 PM 發表

廢人K娣伯乜你唔知老美有差佬射殺平民,又有平民射殺差佬咩?好公平喎

白痴梁女咪用特權飛去被廢人K娣伯你稱為「用武器掃射手無寸鐵平民」既老美去含洋腸啦
去美國駛乜特權呀?有錢就得啦!係廢柴K娣同班含洋撚洋奴先至以為有得去美國好巴閉。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-28 02:37 AM 發表
咁你 post 出來比人睇下. 你 post 不到, 因為你說的是假.
中共媒體已報導1989年中共屠殺人民, 你反對先要提証明, 你一直都反對不到, 因為1989年中共屠殺人民是事實.
你們無法反駁別人, 你們唯有將別人負面邊緣化,  ...
波叔有否近十年文滙,大公對六四的綸文和相關新聞報導?
李洪志的黨羽的報導,不能作準,聯合國公認的。