• 瀏覽: 7,711
  • 回覆: 47
+10
引用:
原帖由 ycrick 於 2016-8-20 11:57 PM 發表
我同佢好熟。想要咩資料呀?
吊,有料就爆啦,想套料就過主啦。
扮熟。

引用:
原帖由 nelsonarar 於 2016-8-20 11:59 PM 發表
做打手做到出晒面
係呀!打手出哂面,馬鞍山之友同袁悅政明顯就係泛民嘅重點打手啦,做左佢地嘅口舌,根本容納唔到其他聲音,咁仲係會包融嘅香港社會嗎?

大把料。想知咩

引用:
原帖由 ycrick 於 2016-8-21 01:02 AM 發表
大把料。想知咩
講啦妖!婆婆媽媽咁就咪鬼嚟香討!

引用:
原帖由 rk2007 於 2016-8-19 07:44 PM 發表

中間果個係利安區議員!
佢有份幫錦英貪污區議員黃國雄站台,同錦英小業主作對,告要查數小業主,更出手打小業主

跛嗰隻有份撞立法會玻璃

引用:
原帖由 qazqwer 於 2016-8-21 03:11 AM 發表
跛嗰隻有份撞立法會玻璃
殘廢議員仇視社會所以破壞社會

引用:
原帖由 qazqwer 於 2016-8-21 03:06 AM 發表

佢有份幫錦英貪污區議員黃國雄站台,同錦英小業主作對,告要查數小業主,更出手打小業主
賤精

引用:
原帖由 woshijing 於 2016-8-19 12:45 PM 發表
一個FB群組"馬鞍山之友"點解咁有錢賣廣告?
從網友得知, FB群組馬鞍山之友由8月-9月在巴士車身賣廣告, 宣傳網友加入群組. 但同時又在群組內惡意抹黑建制政黨, 甚至出通告要求只接受出POST推銷非建制候選人, 禁止推廣 ...
彼此彼此喇!

本版都好似有黃絲版主喎,睇個姓袁嘅,成個黑人物,都做到校董,黑人物滲透校園。

據說所有GROUP內唔係鬧建制就被BAN 有不利留言就DEL

有敵對GROUP就投訴到佢比人封

這個群組只可以睇,入到去一定要一言堂,唔係就即刪!

引用:
原帖由 rk2007 於 2016-8-30 08:39 PM 發表
這個群組只可以睇,入到去一定要一言堂,唔係就即刪!
自己咁獨權專制,仲話咩大陸。真係香港仔大晒……

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2016-8-30 08:03 PM 發表
據說所有GROUP內唔係鬧建制就被BAN 有不利留言就DEL

有敵對GROUP就投訴到佢比人封
有句成語係咩 只准咩不准咩?

一定投票比建制派。吹咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]