• 瀏覽: 4,099
  • 回覆: 20
+2
大家快D呢睇吓  佢系咪你或妳親朋呀  幾無公德心

附件

scaledBitmap14712288807490.jpg(44.07 KB)

scaledBitmap14712288807491.jpg(44.59 KB)

擒晚放工返歸  又同呢條粉腸同車

欠公德無文化的人多得很

一睇就知係港人

引用:
原帖由 clipperwood 於 2016-8-16 09:39 PM 發表 一睇就知係港人
點睇㗎  教吓哦

引用:
原帖由 socialwong 於 2016-8-16 10:45 AM 發表 欠公德無文化的人多得很
一睇佢個相及所為  就覺佢系哥D  我無讀過書  更系無文化公德哪 吹咩㗎人

樓主下次上前勸佢吾好放腳上去,解釋佢聽會令坐位dirty~

引用:
原帖由 flopman 於 2016-8-17 09:37 PM 發表 樓主下次上前勸佢吾好放腳上去,解釋佢聽會令坐位dirty~
咁㗎年紀  仲要我好似細路咁好言相勸  真系晒ㄨ氣  佢根本吾知個醜字點寫  知就吾會系大庭廣衆做埋D咁無公德㗎嘢

幾無公德心

香港人要改一下,我唔想做無錢港強人。

大把呢種人

shit... man....

引用:
原帖由 diners2006 於 2016-8-17 08:30 AM 發表
點睇㗎  教吓哦

危地莫企,閒事莫理!咁小事都上載上來公審...瞓滿晒彌敦道阻術果d,又唔見你講!擺明欺善怕惡,如果你唔認同自己係咁嘅人,下次喺46x巴士再見到條荗利,大大聲叫佢放番對腳落嚟,為沙田友做番件好事,唔好喺背後搞小動作。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]