• 瀏覽: 42,841
  • 回覆: 252
  • 追帖: 6
1.黃潤達、梁靜珊、周偉雄 (街工)
2.尹兆堅、何俊仁、李永達、黃麗嫦、林紹輝 (民主黨)
3.高志輝、鄧德成 (香港政研會)
4.周永勤 (自由黨)
5.鄭松泰、張耀心 (熱血公民)
6.鄺官穩
7.田北辰、王威信、蘇嘉雯、徐曉杰、甘文鋒、鄭㨗彬、傅曉琳 (新民黨)
8.何君堯 (獨立)
9.梁志祥、呂堅、黃漢權、葉文斌、徐君紹、賴嘉汶 (民建聯/新界社團聯會)
10.郭家麒、冼豪輝 (公民黨)
11.黃浩銘、陳偉業 (社民連/人民力量)
12.李卓人、趙恩來 (工黨)
13.黃俊傑、王百羽 (青年新政/天水圍民生關注平台)
14.麥美娟、姚國威、葛兆源、馮沛賢、劉展鵬 (工聯會)
15.馮檢基 (民協)
16.陳恒鑌、郭芙蓉、李世隆、梁嘉銘、陳振中、呂迪明、鮑銘康 (民建聯)
17.張慧晶
18.呂智恆 (蒞地基督徒)
19.湯詠芝
20.朱凱廸

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2016-9-4 22:33 ) 參與人數 639

1. 黃潤達、梁靜珊、周偉雄 (街工)

21 (3.29%)

2. 尹兆堅、何俊仁、李永達、黃麗嫦、林紹輝 (民主黨)

14 (2.19%)

3. 高志輝、鄧德成 (香港政研會)

5 (0.78%)

4. 周永勤 (自由黨)

21 (3.29%)

5. 鄭松泰、張耀心 (熱血公民)

74 (11.58%)

6. 鄺官穩

2 (0.31%)

7. 田北辰、王威信、蘇嘉雯、徐曉杰、甘文鋒、鄭㨗彬、傅曉琳 (新民黨)

97 (15.18%)

8. 何君堯 (獨立)

89 (13.93%)

9. 梁志祥、呂堅、黃漢權、葉文斌、徐君紹、賴嘉汶 (民建聯/新界社團聯會)

25 (3.91%)

10. 郭家麒、冼豪輝 (公民黨)

38 (5.95%)

11. 黃浩銘、陳偉業 (社民連/人民力量)

31 (4.85%)

12. 李卓人、趙恩來 (工黨)

22 (3.44%)

13. 黃俊傑、王百羽 (青年新政/天水圍民生關注平台)

19 (2.97%)

14. 麥美娟、姚國威、葛兆源、馮沛賢、劉展鵬 (工聯會)

23 (3.60%)

15. 馮檢基 (民協)

24 (3.76%)

16. 陳恒鑌、郭芙蓉、李世隆、梁嘉銘、陳振中、呂迪明、鮑銘康 (民建聯)

49 (7.67%)

17. 張慧晶

9 (1.41%)

18. 呂智恆 (蒞地基督徒)

6 (0.94%)

19. 湯詠芝

8 (1.25%)

20. 朱凱廸

62 (9.70%)

建制派加油

泛民又拉布開會,本土又擲磚搗亂,那只好含淚投建制派,建制入邊唯有揀一個年青活力D嘅16號陳恒鑌啦@@

估計建制穩守五席,豉油黨靠運
民記兩席,工聯,田少
加埋何記
利申:投何

[ 本帖最後由 MT673 於 2016-8-18 07:08 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 Carson35 於 2016-8-8 08:40 PM 發表

黃浩銘未必得
九席會有激進派,我投黃浩銘

引用:
原帖由 wing_ching 於 2016-8-18 05:15 PM 發表
建制派加油
你想689 連任

人力同社記嗰個代表唔好投啦,
成班人(廢陶、大舊)心術不正

太多 choices, 眼花

引用:
原帖由 霸氣大哥 於 2016-8-18 07:12 PM 發表

九席會有激進派,我投黃浩銘
我覺得熱狗同埋青政會界走黃浩銘d票

雖然我唔會投呢三個,但三揀一,黃浩銘,好似仲有些作為

上次投大舊,今次希望呀銘得

呢個區無咩好簡之下 暫時睇 應該投黃浩銘

呢個又唔係花生賤陶啲狗
Kaikai地,投民聯都唔投佢啦

選民不要忘記佔中之痛、佔中之亂,不要被那些打住民主旗號而亂港的政棍欺騙。

引用:
原帖由 阿龍~ 於 2016-8-20 06:34 PM 發表

我都係咁話,我雖然都唔鍾意建制,但而家香港多左班搞屎棍(熱血、青年嗰D)。為左踢走呢班人,又好似真係要投建制先夠力同呢班人鬥。

利申:打算投8號何君堯,不過感覺獨立候選人好似唔多夠力咁
想投8號就投8號啦!
區選都打敗AV人啦,
點解要認為獨立唔夠力呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]