• 瀏覽: 42,860
  • 回覆: 252
  • 追帖: 6
1.黃潤達、梁靜珊、周偉雄 (街工)
2.尹兆堅、何俊仁、李永達、黃麗嫦、林紹輝 (民主黨)
3.高志輝、鄧德成 (香港政研會)
4.周永勤 (自由黨)
5.鄭松泰、張耀心 (熱血公民)
6.鄺官穩
7.田北辰、王威信、蘇嘉雯、徐曉杰、甘文鋒、鄭㨗彬、傅曉琳 (新民黨)
8.何君堯 (獨立)
9.梁志祥、呂堅、黃漢權、葉文斌、徐君紹、賴嘉汶 (民建聯/新界社團聯會)
10.郭家麒、冼豪輝 (公民黨)
11.黃浩銘、陳偉業 (社民連/人民力量)
12.李卓人、趙恩來 (工黨)
13.黃俊傑、王百羽 (青年新政/天水圍民生關注平台)
14.麥美娟、姚國威、葛兆源、馮沛賢、劉展鵬 (工聯會)
15.馮檢基 (民協)
16.陳恒鑌、郭芙蓉、李世隆、梁嘉銘、陳振中、呂迪明、鮑銘康 (民建聯)
17.張慧晶
18.呂智恆 (蒞地基督徒)
19.湯詠芝
20.朱凱廸

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2016-9-4 22:33 ) 參與人數 639

1. 黃潤達、梁靜珊、周偉雄 (街工)

21 (3.29%)

2. 尹兆堅、何俊仁、李永達、黃麗嫦、林紹輝 (民主黨)

14 (2.19%)

3. 高志輝、鄧德成 (香港政研會)

5 (0.78%)

4. 周永勤 (自由黨)

21 (3.29%)

5. 鄭松泰、張耀心 (熱血公民)

74 (11.58%)

6. 鄺官穩

2 (0.31%)

7. 田北辰、王威信、蘇嘉雯、徐曉杰、甘文鋒、鄭㨗彬、傅曉琳 (新民黨)

97 (15.18%)

8. 何君堯 (獨立)

89 (13.93%)

9. 梁志祥、呂堅、黃漢權、葉文斌、徐君紹、賴嘉汶 (民建聯/新界社團聯會)

25 (3.91%)

10. 郭家麒、冼豪輝 (公民黨)

38 (5.95%)

11. 黃浩銘、陳偉業 (社民連/人民力量)

31 (4.85%)

12. 李卓人、趙恩來 (工黨)

22 (3.44%)

13. 黃俊傑、王百羽 (青年新政/天水圍民生關注平台)

19 (2.97%)

14. 麥美娟、姚國威、葛兆源、馮沛賢、劉展鵬 (工聯會)

23 (3.60%)

15. 馮檢基 (民協)

24 (3.76%)

16. 陳恒鑌、郭芙蓉、李世隆、梁嘉銘、陳振中、呂迪明、鮑銘康 (民建聯)

49 (7.67%)

17. 張慧晶

9 (1.41%)

18. 呂智恆 (蒞地基督徒)

6 (0.94%)

19. 湯詠芝

8 (1.25%)

20. 朱凱廸

62 (9.70%)

朱迪有地產商背後支持,入既機會大。。。

到時反對開發土地,樓價gogogo

引用:
原帖由 achau 於 2016-9-4 08:50 AM 發表
工聯會個個好似未夠票

田北辰夠票,但希望田北辰名單第二位可以入到,而家差少少。

投棄選者

工聯會照計有鐵票依家好似危危地, 新民黨博兩個, 好難揀

引用:
原帖由 水底邊緣的流彈 於 2016-8-5 08:38 PM 發表
蟲泰都甘多人投,唔係下心
梗係啦,唔投冷血暴民重可以投邊個?

我係呢度都投左佢架,你懂的

唔明今時今日仲有人投建制派, 今日大陸, 明日香港。毒奶粉, 豆腐渣, 邊個追討就告邊個, 以言入罪, 總之話點就點, 我唔相信有香港人會接受到呢d野, 大陸會愈來愈好嗎? 我睇唔到, 只睇到愈來愈差, 就湖北大水浸已經又係d錢唔知去左邊度, 居民要推車落河自救, 今時今日大陸發展到咁都仲可以發生呢d野, 你接受得到? 如果你仲支持緊政府, 只係因為針唔吉到肉唔知痛。

支持建制派 = 支持政府 = 支持共產黨 = 接受原告變被告, 就係咁簡單!

無論投邊個, 總之投反對派就即係話俾政府同中央聽你地做得唔夠好。

有人提到佔中, 唔好唔記得, 親政府人士搵黑社會打學生,

支持建制派 = 支持黑社會治港

引用:
原帖由 grawg 於 2016-9-4 05:10 PM 發表
有人提到佔中, 唔好唔記得, 親政府人士搵黑社會打學生,

支持建制派 = 支持黑社會治港
如果立法會全部建制派,咁同內地一黨專政有乜分別?

以後唔好再講d乜久香港核心價值啦!

見到濕交高鐵總站起係閪尻,尻通打晒結,益晒d地產商~~~政府搞乜卵~~~

識投一定投比 年輕 / 活力 / 無包袱 的~~~5/803 講完~~

無咩邊個特別好,我揀田北辰...

引用:
原帖由 億行姐 於 2016-9-4 02:12 PM 發表
投棄選者
投左4號?

無咩邊個特別好

今年冇一個想揀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]