• 瀏覽: 29,070
  • 回覆: 239
  • 追帖: 1
1.黃國健、周聯僑、簡銘東、郭宏興 (工聯會)
2.胡穗珊、趙仕信 (工黨)
3.高達斌 (愛港之聲)
4.譚香文 (前綫)
5.謝偉俊
6.柯創盛、黎榮浩、張琪騰 (民建聯)
7.胡志偉、莫建成、鄭景陽、胡志健 (民主黨)
8.呂永基
9.譚文豪、梁家傑 (公民黨)
10.黃洋達 (熱血公民)
11.陳澤滔 (東九龍社區關注組)
12.譚得志 (人民力量)

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2016-9-4 22:31 ) 參與人數 434

1. 黃國健、周聯僑、簡銘東、郭宏興 (工聯會)

48 (11.06%)

2. 胡穗珊、趙仕信 (工黨)

9 (2.07%)

3. 高達斌 (愛港之聲)

26 (5.99%)

4. 譚香文 (前綫)

14 (3.23%)

5. 謝偉俊

65 (14.98%)

6. 柯創盛、黎榮浩、張琪騰 (民建聯)

48 (11.06%)

7. 胡志偉、莫建成、鄭景陽、胡志健 (民主黨)

29 (6.68%)

8. 呂永基

9 (2.07%)

9. 譚文豪、梁家傑 (公民黨)

31 (7.14%)

10. 黃洋達 (熱血公民)

83 (19.12%)

11. 陳澤滔 (東九龍社區關注組)

23 (5.30%)

12. 譚得志 (人民力量)

49 (11.29%)

無得鬥,傳統政黨--民主,民建,公民,工聯一定夠票各取一席,淨低謝偉俊一個鬥其他,估計同上屆不變

呢區只想睇10同12打交

6號乜水?不過民箭配票只跟號令,輸不了 囧

引用:
原帖由 20168 於 2016-8-3 09:49 PM 發表
人地做左五屆觀塘區議員喎...你唔識就話人唔掂?

那麼飛機師乜野公職都無就可以贏九東,咪一樣肛門配票只跟號令?

引用:
原帖由 20168 於 2016-8-3 09:49 PM 發表
自己唔識就咪鬼獻醜啦

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2016-8-4 08:54 AM 發表

那麼飛機師乜野公職都無就可以贏九東,咪一樣肛門配票只跟號令?
今屆走左去樂活,有啲失望....

其實仲諗緊投謝偉俊定柯創盛,要踢走9達,一定要投謝,但又想博民記第二席.....

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2016-8-4 08:54 AM 發表

我有話過佢唔掂咩?妳連字都唔識睇就真係唔掂!

民建聯奪取兩席,謝偉俊、工聯會和各取一席,高達斌奪取最後一席,反對派全數落選。

引用:
原帖由 theharbourside 於 2016-8-4 04:27 PM 發表
民建聯奪取兩席,謝偉俊、工聯會和各取一席,高達斌奪取最後一席,反對派全數落選。
公務員都要買政府怕,民箭聯無得輸啦下話~

7、8係咪對調左?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]