• 瀏覽: 5,404
  • 回覆: 16
+6
昨日經過, 開頭以為狄志遠佢帶住個女出來,又以為係黃俊瑯帶個妹出來, 見到呢個組合, 見佢真人都幾省鏡,上網搵搵佢資料,

但唔多,有無佢多些資料?
泛民又投唔落手, 建制又一定唔會投...
想搵搵d 同我差唔多年紀既試試

無可能當選既名單
原選擇投白票/唔投,無想過/唔想自己既票有任何政治能量既話,都係一個選擇

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2016-8-2 11:30 AM 發表
無可能當選既名單
原選擇投白票/唔投,無想過/唔想自己既票有任何政治能量既話,都係一個選擇

同意呀, 唔係因為邊個大熱就投邊個...咁只係羊群....我都理投左佢是否可當選....只是儘市民責任

引用:
原帖由 日日宅 於 2016-8-2 11:36 AM 發表 同意呀, 唔係因為邊個大熱就投邊個...咁只係羊群....我都理投左佢是否可當選....只是儘市民責任
要自己一票有政治能量
要系有可能當選既候選人裏面揀
我覺得底線民調要有5成機率,最好有7成先好投

可惜香港既民調太垃圾
無乜參考價值

引用:
原帖由 日日宅 於 2016-8-2 11:36 AM 發表

同意呀, 唔係因為邊個大熱就投邊個...咁只係羊群....我都理投左佢是否可當選....只是儘市民責任
搵個妹妹泊阿狄 sir都好呀, 狄sir 一向有一定支持者, 佢型像正面好多, 但為人比較低調, 又唔鐘意出風頭呢樣比較輸蝕, 唔同田少, 根爺呢d 咁鐘意出風頭抽水

呢個囡囡好多同搵佢同袁囡囡比較, 各有所長啦!

但我投票都係睇佢人格及個人政績多些, 如果新人會睇下佢泊邊個

總有啲7 cool 6專捧啲廢隊,扮高深。

樓上師兄要求唔好太過多, 一個議員做到一半已收貨了...開太多空頭支票出來跟唔無意思!

正喎

好眉好貌走去佔中

堅靚喎!

👉🏻 佢專頁:
https://www.facebook.com/彭意婷-Marie-Pang-363745707153265/

旨在攪死民協啫

好睇過袁彌明

引用:
原帖由 小圈子領導 於 2016-8-2 06:55 PM 發表 好睇過袁彌明
袁小姐今年幾歲?
唔公平啫

同禎禎BB比咁點睇先

有圖有真相,你話邊個好?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]