• 瀏覽: 7,851
  • 回覆: 108
引用:
原帖由 down135 於 2016-8-7 11:44 AM 發表

如果佢嚟緊呢屆仲當選,社仆界連洗底嘅機會都無,繼續做社棍!
一路繼續形造黑心行業嘅形像,繼續揾黑心錢!
繼續靠偷香港人褲房錢貼喃啞佬,同埋幫扮無錢新移魂申特快公屋嚟揾食!

D極品人渣又出黎為非作歹
一定要判佢坐監

港女呢個時候點解唔用潑婦招數應對

引用:
原帖由 Alchemistfather 於 2016-8-8 11:42 PM 發表
港女呢個時候點解唔用潑婦招數應對
個個係女仔黎唔係潑婦

引用:
原帖由 型男1號 於 2016-8-8 09:00 PM 發表
D極品人渣又出黎為非作歹
一定要判佢坐監

係街都見過班南亞佬係咁撩個派傳單靚妹。
好似恰個靚妹走唔到咁仲要撩好耐。

引用:
原帖由 Irischan1992 於 2016-7-31 03:31 PM 發表
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160731/mobile/bkn-20160731000335504-0731_00822_001.html

深水埗發生街頭非禮案,昨午5時許,一名23歲女子與女友人結伴到鴨寮街逛街時,遭一名南亞裔男子摸身體非禮。 ...
我們需要美國警察

多謝難民之父!

多得難民之父

此地小心為上

引用:
原帖由 andy94 於 2016-7-31 03:42 PM 發表
謝謝南亞之父張狗熊
張狗紅話不論真假難民都應該人道對待,可以比佢隨街走,等到有裁決叛定係假難民先譴返原居地,候審過程中,假難民可以係街上隨意同香港市民近距離接觸,非禮、搶野、老強隨時發生,大家請自求多福。大家立會識得點抽你果票啦!
公民袋係好L鐘意幫賓賓爭取居留權呀,難民羅香港身份証呀,但港人既權益又唔見佢會爭取喎,真係飯民仆街第一黨。

多謝張樵雄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]