• 瀏覽: 7,857
  • 回覆: 108
Wa...有友人陪伴都甘窗狂?~

引用:
原帖由 Irischan1992 於 2016-7-31 04:57 PM 發表

Ching😄😁

企晌度等人拉咁奇

引用:
原帖由 flopman 於 2016-7-31 06:35 PM 發表
Wa...有友人陪伴都甘窗狂?~
就係見兩條港女先非禮下
唔係唔知一晚比條印度佬姦幾多次

謝謝南亞之父張狗熊

公民黨戰無不戰....

張鳩雄可以出來交待兩句嗎?

仆街張狗雄

引用:
原帖由 變節 於 2016-7-31 04:58 PM 發表

but SSP is chi na hookers heaven
much of chi na GDP comes from SSP
OH no, ssp chi na chickens have aids, don't go.

If you really 9 ithcy, pay more go to TST for a Russian chicken

引用:
原帖由 變節 於 2016-7-31 04:58 PM 發表 but SSP is chi na hookers heavenmuch of chi na GDP comes from SSPhttp://the-sun.on.cc/cnt/news/20130509/photo/0509-00410-097b2.jpg
果d南亞難民來港,香港已經收留佢地,但佢地佢奸犯科,等同變節!
變節畜牲者!最應該被人屌佢祖宗18代!

引用:
原帖由 明王狗重癲 於 2016-7-31 08:00 PM 發表
果d南亞難民來港,香港已經收留佢地,但佢地佢奸犯科,等同變節!
變節畜牲者!最應該被人屌佢祖宗18代!

南亞色魔勁咸濕!!!

引用:
原帖由 cwbguy 於 2016-7-31 03:47 PM 發表

南亞人來港之後,成日去拜訪難民之父屋企,周時碰見佢個女,咪以為所有香港女人都係白痴的,可以任摸囉
殊!米咁大聲先得架!難民之父除左個女,成家都白痴架啦。。你仲講出黎!

引用:
原帖由 cwbguy 於 2016-7-31 03:47 PM 發表

南亞人來港之後,成日去拜訪難民之父屋企,周時碰見佢個女,咪以為所有香港女人都係白痴的,可以任摸囉
可以任摸。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]