• 瀏覽: 28,188
  • 回覆: 331
  • 追帖: 2
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160730/bkn-20160730170236503-0730_00822_001.html

首名港獨人士被禁參選今屆立法會選舉。香港民族黨今午發表聲明,指該黨召集人、已報名參加新界西直選的陳浩天,已被選管會正式取消...

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160730/bkn-20160730170236503-0730_00822_001.html

首名港獨人士被禁參選今屆立法會選舉。香港民族黨今午發表聲明,指該黨召集人、已報名參加新界西直選的陳浩天,已被選管會正式取消參選資格。聲明批評港府為阻撓民族黨參選,不惜引爆憲政危機,以政見為由剝奪香港人以為理所當然之選舉權及被選舉權,呼籲所有支持民主之政黨杯葛今次選舉。陳浩天稍後將會見記者交代事件。

香港民族黨召集人陳浩天係咪想分裂國家?香港警察可唔可以拉佢坐監?

狗無資格參選

呼籲所有支持民主之政黨杯葛今次選舉?
傻的嗎
少個香爐少隻鬼喎

學下大6琦啦傻仔

呢條友根本無勝算

引用:
原帖由 cwbguy 於 2016-7-30 05:29 PM 發表
傻的嗎
少個香爐少隻鬼喎
x2

快點提出司法覆核+選舉呈請 , 支持你

引用:
原帖由 cwbguy 於 2016-7-30 05:29 PM 發表
傻的嗎
少個香爐少隻鬼喎
十幾皮野一個月,
采你都傻

支持陳浩天,湖北琦跪低真係冇用

引用:
傻的嗎
少個香爐少隻鬼喎
叫人陪葬,係黃絲核心價值

呼籲所有支持民主之政黨杯葛今次選舉

原來係收左阿爺錢

引用:
原帖由 ntk205 於 2016-7-30 05:37 PM 發表
快點提出司法覆核+選舉呈請 , 支持你
自己出錢呀

泛民為左十幾萬人工連屎都肯食點會玩杯葛,傻的嗎!?

引用:
原帖由 lotech 於 2016-7-30 05:30 PM 發表
學下大6琦啦傻仔
冇骨氣已跪低鳥 ,支持佢既港青情何以堪

快點申請法律援助提出司法覆核+選舉呈請 , 支持你  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]