• 瀏覽: 6,268
  • 回覆: 59
  • 追帖: 1
+11
立法會選舉需要好明確的政治理念,左中右都得,至緊要幫到選民

天奇搞破壞

引用:
原帖由 Zooaman 於 2016-7-26 02:02 PM 發表
天奇搞破壞

附件

FB_IMG_1469344974964.jpg(42.79 KB)

2016年7月26日
新界東 新增候選人: 廖添誠 男 講師
                               姜炳耀 男 董事
                               李維 男 社會企業經營者

引用:
原帖由 秦二世祖 於 25-7-2016 21:14 發表
方國珊最後衝刺,參選立法會。政策港人優先民生為主。支持永續兩制、綠色經濟、革新教育、打擊圍標。我支持比建制務實比泛民拼搏,不離不棄的方國珊。

佢是牆頭草,無立場,飯國西之流,一味說永久關閉堆田區; HOCC事件,拍哂片說用LANCOME洗厠所,一味抽水!! 永不投她!

引用:
原帖由 馬勒當拿好靚仔 於 2016-7-26 02:40 AM 發表

全力支持公民黨 16 萬票入一席!

16萬票應該有3席啦

引用:
原帖由 sunnyvilla 於 2016-7-25 08:41 PM 發表
今次楊岳橋無隊伍,如果繼續拿16萬張票,我覺得浪費佐,不如分D畀其他泛民候選人
無隊伍證明公民黨無樁腳。長遠公民黨一定散黨。因為無後人。
上次補選十多萬票只係因為補選,例選楊岳橋如果多過三萬票則算高票。

引用:
原帖由 starr 於 2016-7-27 12:44 AM 發表

16萬票應該有3席啦
湖北仔冇6萬票我一定恥笑
相反鼎爺好大機會高過15萬票

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2016-7-27 09:39 AM 發表

湖北仔冇6萬票我一定恥笑
相反鼎爺好大機會高過15萬票

地區直選同超級區議會點比較呢

其實公民黨真係蠢左,周浩鼎都選超區,你楊岳橋咪一齊選囉,新東果席俾第二個上,反正連曾經因為反對超區既新民主同盟都派人去選,咁你更加唔使驚啦,好過搞到而家咁剩係死守六席(五區加功能組別既一席)

引用:
原帖由 郭郭 於 2016-7-27 07:09 PM 發表
其實公民黨真係蠢左,周浩鼎都選超區,你楊岳橋咪一齊選囉,新東果席俾第二個上,反正連曾經因為反對超區既新民主同盟都派人去選,咁你更加唔使驚啦,好過搞到而家咁剩係死守六席(五區加功能組別既一席)
x2 利申:吾支持公民黨

上面用地區同超區比真係lol

引用:
原帖由 郭郭 於 2016-7-27 07:09 PM 發表
你知唔知選超區首要條件係咩?

引用:
楊岳橋唔係區議員,點選超級?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]