• 瀏覽: 420,507
  • 回覆: 230
  • 追帖: 15
+49
引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-20 03:11 AM 發表
文字正正指向你,你說明你自己以沒有屠殺的時間地點証明其他時間地點沒有屠殺,你已經一敗塗地,飯碗已無,不過好多謝你開貼被人揭穿,令人人知中共自相矛盾!
你提出的人證只証明: 在南面不可能看到 ...
看更黃....
回樓下

不要攪人地, 乖啦
在樓下, 我放了糖

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-20 03:36 AM 發表

你們被我揭穿你們的謊言
你求我不揭穿你們的謊言, 是無用的
不如你解釋下 4am 㸃影 1:30am 前?
有片有真相,相關的片和相呢?

系咯,北面開槍,總會有倖存者會翻紀念碑報告,亦會有倖存者出來作證,你一個都毛喔,事實說明你係毛毛

你呢張相又唔系清場時嘅情形,清場時遠比呢張相嘅人少。根本說明唔到有屠殺

就係一班唔講事實,又無證據嘅盲撐將好多人變自乾五
引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-20 03:55 AM 發表

有相片已証明在南面不可能看到北面的人做甚麼, 北面有軍隊開槍, 南面一定睇唔到.
所以你們提 南面人証無用

日光日白, 在南面都見唔到 ...

文匯報當時得劉銳紹系北京,當晚佢都唔系天安門現場,請問點見證啊?文匯報張相系天安門咩?根本證明唔到廣場有屠殺。

清場前夕廣場有幾多人,你搵本學運領袖出嘅書睇睇啦,2000-5000之間,要⑤要我提供書名啊?

你啲濕九論述根本證明5到天安門有屠殺。你啲大話一個個比人戳破,ball 縮你騰曬雞啦,驚到post啲唔拉更照片。解釋下點解無倖存者向高自聯指揮部報告亦無見證者出黎證明先啦。
引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-21 12:29 AM 發表

你們真係好撚驚

你話"北面開槍,總會有倖存者會翻紀念碑報告,亦會有倖存者出來作證" 請先証明無人跑來報告.
89年已有人報告屠殺,事實說明你屈人
http://n2.hk/d/attachments/day_160814/201608 ...

引用:
原帖由 kk_chow 於 2016-8-21 01:25 PM 發表
文匯報當時得劉銳紹系北京,當晚佢都唔系天安門現場,請問點見證啊?文匯報張相系天安門咩?根本證明唔到廣場有屠殺。

清場前夕廣場有幾多人,你搵本學運領袖出嘅書睇睇啦,2000-500 ...
劉銳紹曾在香港電台講過,因李子誦病重,所以64前已經返港。

波縮專講反話,其實佢承認64是反革命暴亂,支持戒嚴部隊鎮壓。

既然你話咁多人講過寫出,點解ball縮你一個都舉唔出?你寫左成大段廢話一樣事實都舉唔出,無廣場北面見證人,無南面見證人,無西邊見證人,無東面見證人,喂,ball縮,下面27軍趙勇明帶領偵察連系清場前搗毀高自聯系紀念碑嘅廣播站,你口中嘅人山人海呢?你口中嘅無相機呢?你口中嘅3200K呢?你口中嘅大屠殺呢?錫曬你,ball縮

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-22 12:47 AM 發表

人證: 新聞或文章或錄像, 有受訪者親身經歴目睹自述或記者親身經歴自述或拍攝訪問後文字寫或說出, 都是人證, 各不相識但互相配合了事實, 這就沒有個別人仕不可信的問題!

是中共承認有出兵有平民死, ...

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-23 01:11 AM 發表
你重覆錯誤, 別人就重覆指出你錯誤.  
你的廢話早已揭穿, 仲想講4am後在南面見證1am前北面?   
西班牙記者 4am 後到場見証4am前 ?
高自聯4am後在南面見證1am前北面?
是你31#承認凌晨1點半清場 ...
波縮承認記者身在外國,但老作直擊現場報道。

引用:
原帖由 kk_chow 於 2016-8-22 17:50 發表
既然你話咁多人講過寫出,點解ball縮你一個都舉唔出?你寫左成大段廢話一樣事實都舉唔出,無廣場北面見證人,無南面見證人,無西邊見證人,無東面見證人,喂,ball縮,下面27軍趙勇明帶領偵察連系清場前搗毀高自聯系 ...
C兄唔好浪費口水啦.  個精神病人要醫生證實佢既幻覺只系假像系好難既.
個阿伯眼力唔好, 自己系南面睇唔到北面, 就覺得個個人都系感, 點同佢拗.  
佢話佢老媽系男人, 你都改變唔到佢既講法.
佢既所有幻想同假設就系事實, to quote him, 你無法反駁架, 因為佢唔會用正常邏輯來思考或討論.

佢覺得 人地無 FILM, 就系無FILM......this is too funny.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]