• 瀏覽: 420,569
  • 回覆: 230
  • 追帖: 15
+49
波縮,你啲料好唔得喔,6月4日凌晨1點半38軍開進廣場后,開喇叭宣佈準備清場,結果廣場10萬人一下子走剩5000人,無你講嘅人山人海,南不見北東不見西嘅景象喔。周薪,劉曉波,侯德健,封從德,吳仁華(糾察隊),黎洪等都話唔見廣場有死人喔,亦都無一個系廣場撤出嘅人話廣場有死人,亦無相應嘅影片同照片流出,你講成大段嘢都係廢話。

中共出動20萬人屠城48小時先屠殺左200幾人,共軍真係好唔打得啵,波縮。你話中共無交代屠殺,中共無屠殺點交代?中共向人民交代左死左241人,其中36個系北京大學生,6個系高校教職員工,43個北京市職工,其他是罪有應得嘅暴徒,外地人或學生。喂,波縮,丁子霖穩來穩去都係穩到202個死者,仲少過共產黨數字喔。

解放軍便衣搞事?喂,波縮,下面果啲係咪老解黎嘎?所謂便衣搞事系呢幾年民運淫士見到越來越多暴徒嘅暴力事件被曝光而嫁禍中共嘅講法,根本無事實證明,波縮,你滿口謊言,即使講1000次都係謊言

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-14 09:56 PM 發表

中共d書都不及:
屠城四十八小時實錄
http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=21500036
中國法官支持1989年人民和平佔領天安門, 証明1989年北京戒嚴沒有民意認受!
http://news.discuss.com.hk/viewthre ...

哈哈,清場前系天安門有發生屠殺嗎?有就提出證據!清場時有屠殺嗎?有就提出證據!無就米系度段估。有屠殺點解系天安門嘅群眾學生包括高自聯,工自聯領袖,四君子等當事人無一個話天安門有屠殺?唔通你時光穿越翻去睇到?定果班人背叛民運?你話你自說自話權威or當事人說話權威?喂,ball縮,睇睇下面張相,清場完成後半小時影嘅,空降15軍同38,63軍會合,遍地垃圾,說好嘅尸山血海呢,焚尸滅跡呢?清場4點半開始,5點學生先開始撤退,5點半完全撤出,老解1個鐘就洗乾淨太平地,你信唔信啊

喂,ball縮,學生撤場時系排隊唱住歌,叫住口號,打住旗幟撤退啵,比人屠殺有無行得咁整齊啊

仲系度老屈便衣,喂,ball縮,6月3日下午廣場同師大喇叭廣播如何燒裝甲車喔,另外你未解釋下我系30#嘅相喔,宜家我又比多幾張相你講解下裡面的暴徒點解系便衣。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-16 01:45 AM 發表
你承認了凌晨1點半前廣場有10萬人, 那已肯定人山人海, 在南面不能見証北面嘅景象.
即使是凌晨1點半後, 中間有5000人走來走去, 在南面也不能見証北面嘅景象.

其實清場行動由凌晨之前已開始一直至清早, 而且發生在 ...

佢講來講去都係quote果3督屁,除咗搬龍門就係搬龍門,果3督屁一啲實質事實證據都無
引用:
原帖由 大勢の風 於 2016-8-16 04:01 AM 發表
波縮係出名法撚信從、樓主事證咁堅、波縮鳩到縮

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-17 12:23 AM 發表
你們自知無法反駁我, 你們唯有一唱一和, 屈下人.
只反映出你們承認我提出事證咁堅, 無法反駁我的就鳩到縮
是中共承認有出兵有平民死, 加上人證,物證,環境証據互相配合 已証明殺人兇手是中共.
殺 ...
喺樓下俾人駁到唔敢落去, 去上嚟又出番呢D垃圾,
成日語無論...
重複又重複
收皮啦

啵叔你失敗了,重複又重複,無當事人支持你論點,無照片無視頻支持,不斷loop發卵功飛機文

侯德健:很多人說廣場上曾經有兩千人被打死或者是幾百人被打死,在廣場上有坦克輾壓學生、撒退的人群等等。那麼我必須強調,這些事情我沒有看見,那麼我不知道別人在哪裡看見。我是六點半還在廣場上,我一點都沒有看見。我一直在想,說:我們是不是需要用謊言去打擊那些說謊的敵人?難道事實還不夠有力嗎?那麼,如果我們真的需要用謊言去打擊說謊的敵人,那隻不過是滿足了我們一時泄恨、發泄的需要而已,那麼,這個事情是很危險的事情,因為:也許你的謊言會先被揭穿,那麼之後的話你再也沒有力氣去打擊你的敵人了。[

劉曉波~(四君子)抱著良知來講出六四真相,齊踢爆支聯會謊言   
https://www.youtube.com/watch?v=ceCXlBCdiHY
引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-17 10:03 AM 發表

喺你們俾人駁到唔敢落去, 去上嚟又出番呢D垃圾,
成日語無論...
重複又重複
收皮啦

你們以沒有屠殺的時間地點証明其他時間地點沒有屠殺, 你們失敗了  ...

乜都唔使講,

佔中79 日,

巳為六四平反。

ball縮你失敗了,失敗到要copy我文字

ball縮你有無去過天安門?5該你登上人民英雄紀念碑睇睇,不過睇怕你都無RHC嘎啦,你企系上面可以睇曬全景,你post嘅照片就係系人民英雄紀念碑上面影嘅,侯德健當時就係人民英雄紀念碑,佢系最後一個走嘅,又有四君子,吳仁華,梁曉燕,封從德,劉檸,黎洪等處於天安門不同方位當事人認同佢說法。你有9人證去支持你說法

喂,ball縮,無屠殺嘅大把證人,照片視頻啵。你口口聲聲話有大屠殺,但依然穩唔到一個當事人證明有屠殺,依然穩唔到一張照片,穩唔到一張視頻喔,真係“三毛”窩,你啲料咁唔得,唔怪得比人降工資5毛變3毛啦,搞到咁勤力loop啦
引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-18 01:15 AM 發表

kk_chow 你重複又重複失敗了,相片已証明在南面不可能看到北面的人做甚麼,揭穿了你論點,你唯有不斷loop中共飛機文

你以沒有屠殺的時間地點証明其他時間地點沒有屠殺
一班人證說有屠殺, 另一班人證 ...

引用:
原帖由 kk_chow 於 2016-8-18 04:36 PM 發表
ball縮你失敗了,失敗到要copy我文字

ball縮你有無去過天安門?5該你登上人民英雄紀念碑睇睇,不過睇怕你都無RHC嘎啦,你企系上面可以睇曬全景,你post嘅照片就係系人民英雄紀念碑上面 ...
師兄,你一野打爛波縮廿幾年金飯碗,佢點會吾同你死過?

文字正正指向你,你說明自己3無,你已經一敗塗地,飯碗已無,不過好多謝你入黎踩場,令我呢貼增加吳少人氣

你回復已經證明你自己系無照片支持。

你登上紀念碑你就可以睇到全景。 假如發生屠殺,點解無人跑來報告?喂,ball縮,東面屠殺嘅證人呢?西面屠殺嘅證人呢?南面屠殺嘅證人呢?北面屠殺嘅證人呢?當時天安門嘅人全部集中系紀念碑附近,所以侯德健當年仲可以系紀念碑同大家叫聲投票徹還是不撤,可見廣場上嘅人已經好少。

你話菲林問題,米兜啦,當時劉檸就帶住相機入天安門,佢仲要系玩攝影嘅,唔該你睇睇佢回憶錄。當時西班牙電視台,CBS,仲有一個日本記者都係天安門,佢仲拍下左38軍車隊開入天安門嘅照片,西班牙電視台3小時影片都拍唔到屠殺喔。喂,大屠殺啵,5點半完成清場已經日出,按你講法可以拍照片啦,點解一滴血都無,一條屍都無啊?喂,波縮,下邊民主女神倒下瞬間照片系現場群眾投稿喔,說好嘅無菲林呢?下面嘅士兵系廣場檢查帳篷,學生撤退情形,說好嘅影唔到相呢?通常無料之人先唔講證據學人玩“邏輯”

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-18 08:15 PM 發表
kk_chow你失敗了,41#是用你39# 文字相反方向指向你, 你話失敗, 就是你話你自己!

相片已証明在南面不可能看到北面的人做甚麼, 北面有軍隊開槍, 南面一定睇唔到.
所以你講四君子,吳仁華,梁曉燕, ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]