• 瀏覽: 420,496
  • 回覆: 230
  • 追帖: 15
+49
多謝,2樓有更新,2張新照片
引用:
原帖由 大勢の風 於 2016-7-30 10:11 AM 發表
好文再頂

引用:
原帖由 kk_chow 於 2016-7-24 11:55 發表
我系國內圖書市場,圖書館收集到嘅書籍,有公開發行,有內部發行,軍內發行,形式有字書,照片冊,視頻,連環畫等。解釋左89風波來龍去脈,民眾與軍人的死傷人數,有興趣嘅港人可以去國內圖書館或二手書 ...
謝謝你!可惜這一切在香港難見天日;所以神某一口咬定——整個香港都是反華基地。

亞視買左西班牙記者拍果套《六四清場紀實》,佢老母我外母,竟然有史以來放得一次。以後連屁都唔放一下。有冇人解得通系乜七道理??????????

好文再頂

引用:
原帖由 神經箭 於 2016-8-1 10:12 PM 發表
亞視買左西班牙記者拍果套《六四清場紀實》,佢老母我外母,竟然有史以來放得一次。以後連屁都唔放一下。有冇人解得通系乜七道理??????????
唯有等梁特首大刀闊斧地清一下各行各業中,有意識同無意識的反共間諜了。近來好多動作,唔係直接「勸退」、取代某些高層,就係做些動作逼灑班反共間諜現形。中港融合,前途向好。

89民運,我係廣東,香港臺大6臺同時睇到,6月6晚我系中央台睇完40分鐘左右嘅袁木講話,明確提到軍民死傷300多人,仲話呢個數字還可能會變化。到第二日,我睇TVB,40分鐘講話居然剪成無死人,我就覺得hk媒體都未必信得過。呢幾年工作無咁忙,上大6穩書睇,偶然發現原來大陸出左咁多書,而且好多圖書館都可借閱。
引用:
原帖由 神經箭 於 2016-8-1 10:04 PM 發表

謝謝你!可惜這一切在香港難見天日;所以神某一口咬定——整個香港都是反華基地。

支持中共有著數!
支持正義真理冇前途。

支持中共點樣有著數法?著數點摞,可否教路?

你又有咩真理?即管曬曬,等大家撐下你
引用:
原帖由 gohead1 於 2016-8-12 01:46 PM 發表
支持中共有著數!
支持正義真理冇前途。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]