• 瀏覽: 420,505
  • 回覆: 230
  • 追帖: 15
+49
引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-24 02:29 AM 發表

近三十年前舊聞, 1989年中共屠殺人民已成事實, 歴史是不能改變的!

你當大公報 apple? 你向別人人身攻擊無用
59顆人體器官買賣
http://www.takungpao.com/health/conte ...
什麼歷史事實?相關的証明在何處?
莫非你仍引用當年的假新聞為論述呀?

你post嘅嘢證明你系天安門咩屠殺都睇唔到。你點狡辯都無用。因為你根本無證據。
快啲啦,ball縮,正所謂事實勝於雄辯,你又話有互相引證嘅證人,仲5快啲post,大家都期待啊
引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-23 05:26 PM 發表
相片已証明在南面不可能看到北面的人做甚麼, 北面有軍隊開槍, 南面一定睇唔到. 你們怎拗甚麼"系度拗覺得"都無用!

相片是証明你們的証據不能証明無屠殺, 而不是証明有屠殺, 所以你們點拗你們証明無屠殺都無用 ...

長期置頂其實系比大家睇清法論ball王造謠真面目
引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-24 02:06 AM 發表
長期置頂就長期比人見到1989年中共屠殺人民

成萬人死亡喔,ball叔,我認輸,你系得嘅呢啲連海外民運都唔敢承認嘅數字,系你面不紅心不跳嘅狀態下講出,我佩服你法輪功力嘅深厚多謝你將當時報張嘅造謠內容貼出來,大家都可以對比閱讀。

中共屠殺人民,人民拯救屠殺人民嘅軍隊喔

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-24 10:02 PM 發表

長期置頂就長期比人見到1989年中共屠殺人民!
大家睇清中共造謠真面目

你們以沒有屠殺的時間地點証明其他時間地點沒有屠殺, 你們失敗了!
你們的 4am 5am 後在南面見証 1am 12am  ...

文匯報,太公報當時記者都唔系現場,所謂報道只系將當時北京謠傳登出來,除咗你啲法輪功同毒撚外根本無人信,你已經理屈詞窮,藉助呢啲謠傳報。

你話廣場咁多死難者,兜咁仲唔貼啲見證出來?有就有,無就無,你根本就無料
引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-26 12:18 AM 發表

你無法反駁別人, 又屈人造謠, 將別人邊緣化是無用的.
你們 4am 5am 在北面見證 1am 12am 前南面之類的西班牙記者才是造謠內容,大家都可以對比閱讀。
不同時間地點太多死難者, 多到無人能 ...

引用:
原帖由 神經箭 於 2016-8-1 10:12 PM 發表
亞視買左西班牙記者拍果套《六四清場紀實》,佢老母我外母,竟然有史以來放得一次。以後連屁都唔放一下。有冇人解得通系乜七道理??????????
utube仲有片未刪除.

引用:
原帖由 WongManTak 於 2016-8-24 02:06 AM 發表
長期置頂就長期比人見到1989年中共屠殺人民

呢班暴徒該殺.反而學生值得同情.入世未深受到假民主利用.

當年我都熱血上腦.參與遊行.
但幾個月後.蘇聯解體.
東歐各處政變.共產政黨倒台.
不難想到六四既推手是誰~列根.戴卓爾.科爾.再加一個叛國既戈巴橋夫.
呢四人幫在六四前緊密接觸亦在當時國際新聞時有報導.
可見假民主散播既威力~塗炭生靈呀!!!

當年我都熱血上腦.參與遊行.
但幾個月後.蘇聯解體.
東歐各處政變.共產政黨倒台.
不難想到六四既推手是誰~列根.戴卓爾.科爾.再加一個叛國既戈巴橋夫.五月初訪華.見時勢火熱.趁機游説趙紫陽作反.惜趙在媒體前透露鄧仍垂廉聽政.想作叛徒也無力.
呢四人幫在六四前緊密接觸.亦在當時國際新聞時有報導.
可見假民主散播既威力~塗炭生靈呀!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]