• 瀏覽: 20,944
  • 回覆: 131
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 My994 於 2016-7-23 04:29 PM 發表
ㄧ艘 ? 止唔止呀 ? 澳洲佬你太睇小中國 起碼來幾多死幾多

應該係一個鐘頭一艘

上面重抽中國水既人簡直不知所謂!無父無母既畜牲

來一艘炸一艘

努力呀!祖國

你估美國佬無仇家??幾多國家唔妥你美國佬呀又

等住睇IS一個個捉美國佬黎鋸頭

引用:
原帖由 肥強魚旦 於 2016-7-23 05:44 PM 發表

好心你就唔好咁幼稚喇!
打起來,香港也會是被攻擊目標!
睇你走得去邊!
中國打輸咗,你都要承擔戰敗結果!

引用:
原帖由 xyz_666 於 2016-7-23 09:46 PM 發表

好心你就唔好咁幼稚喇!
打起來,香港也會是被攻擊目標!
睇你走得去邊!
中國打輸咗,你都要承擔戰敗結果!

個d真係杭州仔
如果中國打輸 香港一定唔會好過

以為做走狗有著數?
輪都未輪到佢啦 大把走狗上晒電視爭住出位

赤壁之戰,曹操挾大勝之師,雄踞江東,聲勢滔天。面對孫劉鼠輩區區五六萬兵馬,根本沒有敗的可能性,但結果還是兵敗如山倒。
現在的形勢興赤壁水戰相似,美軍雄厚實力,共軍相對實力單薄,如果美軍貪勝輕敵,只會步曹操後塵,明知東風水戰遇上火攻,必會陷入苦戰,卻要打一場東風水戰,引導敵軍傾巢而出,一舉殲滅,卻敗在這份自信。共軍是打一場守護國土的正義之戰,美軍卻打一場侵略他國的不義之戰,最終美軍會敗於天道。

又係大陸既飛機聞
夠料洗Q引述澳洲媒體咩
唉!冇新聞自由既地方真係慘,連報導都要用引述

引用:
原帖由 bannine 於 2016-7-23 05:32 PM 發表
真的希望美中打一場全面戰爭,將中國毀滅

你條朴街自殺咪得囉,死之前最重要殺哂老豆老母冚家鏟先

引用:
原帖由 tommywsc 於 2016-7-23 03:27 PM 發表
成篇野計漏俄佬

當中美開戰時,俄佬就偷襲你大陸國土!!!

到你打完,已經失去大片中國土地!

你估北極熊是傻子??

引用:
原帖由 yuk777044 於 2016-7-23 10:04 PM 發表
赤壁之戰,曹操挾大勝之師,雄踞江東,聲勢滔天。面對孫劉鼠輩區區五六萬兵馬,根本沒有敗的可能性,但結果還是兵敗如山倒。
現在的形勢興赤壁水戰相似,美軍雄厚實力,共軍相對實力單薄,如果美軍貪勝輕敵,只會步曹 ...
仲發夢???

今時今日,一粒核彈都收工!

三國,當故仔睇就得!

引用:
原帖由 hksword 於 2016-7-23 04:39 PM 發表

中俄關係,唇齒相依

I don't  think so 囉,中美開戰,俄佬必踏入東北,及叫印度入侵西藏

支持中國侵略南海弱國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]