• 瀏覽: 2,468
  • 回覆: 16
其實呢條友應該都吸少女粉絲

引用:
原帖由 半空粉紅的小腸 於 2016-7-17 10:33 AM 發表
其實呢條友應該都吸少女粉絲
可惜那些少女大多是無票的中學生再加上中國香港人民不會接受一個只懂花時間撰寫愛情小說作家做立法會議員的

DLLM!
原來呢啲讀偽進嘅材料都可以做超區耳猿  香港死撚得啦

鄺俊宇早年就讀 香港中文大學校友會聯會張煊昌中學,首次應試會考是2000年,六科中只有三科及格;英文科雖取得 D級,但由於是較淺易的課程甲,比對大學認可的較深奧課程乙,則屬不及格。翌年改考課程乙,仍然不及格,另一科則及格。一心希望湊夠五科及格,但03和04年再考英文都未能成功;2010年更於考試時手機響起,成績被降級,再次失敗。2011年,六度應試的區議員鄺俊宇終於湊齊五科合格,得償所願,振奮人心。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2016-7-18 01:05 PM 發表 DLLM!原來呢啲讀偽進嘅材料都可以做超區耳猿  香港死撚得啦 鄺俊宇早年就讀 香港中文大學校友會聯會張煊昌中學,首次應試會考是2000年,六科中只有三科及格;英文科雖取得 D級,但由於 ...
才子喎

呢啲先叫神,可以呼風喚雨

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2016-7-18 01:05 PM 發表
DLLM!
原來呢啲讀偽進嘅材料都可以做超區耳猿  香港死撚得啦

鄺俊宇早年就讀 香港中文大學校友會聯會張煊昌中學,首次應試會考是2000年,六科中只有三科及格;英文科雖取得 D級,但由於 ...
係真唔係呀,舊制中學會考combine cert只可以夾兩年,考咗6年既cert夾埋5科係冇效啵!

引用:
原帖由 Demetrius 於 2016-7-18 03:09 PM 發表

係真唔係呀,舊制中學會考combine cert只可以夾兩年,考咗6年既cert夾埋5科係冇效啵!
佢係
點解唔得 ?

我大把中女朋友勁冧佢
唔好睇少佢既威力喎

佢副尊容,只係好過陳婉琛少少

泛民區選立會六爭二

攬炒

引用:
原帖由 Thank_777 於 2016-7-18 10:53 PM 發表
泛民區選立會六爭二

攬炒

建制派穩奪區議會(第二)組別五席,反對派是不能當選的。

引用:
原帖由 theharbourside 於 2016-7-19 02:13 AM 發表

建制派穩奪區議會(第二)組別五席,反對派是不能當選的。

玩低能曲線

玩到民建聯成為民選第一大黨

其實你們醜唔撚醜??

泛民六人報名
全勝在望

好沒?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]