• 瀏覽: 40,142
  • 回覆: 670
  • 追帖: 5
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/484883/

教育局局長吳克儉太太辭世,他會暫時休假,由副局長楊潤雄暫代。
吳克儉透過新聞秘書表示,太太下午安詳辭世,他與兩名兒子陪伴在側。

唉~三個月前先死老母, 咁快又有第二個...
點解連個天都唔鍾意我地英明神武雄韜偉略玉樹臨風兼長期民望高企既吳得掂局長啊

西環愛將、建制派議員、何君堯執業律師
希望佢太太可以大步欄過。

引用:
原帖由 HK官商合謀0003 於 2016-6-27 01:03 PM 發表

點解唔報在新中共囯香港教育局狗官身上,報錯在佢太太度???
老人家成日話報應係報落屋企人身上架~
所以老毛個仔戰死、老鄧個仔變左跛...

樓主好心你積口德

希望佢太太早日康復
否則佢老公再告假會俾人圍攻

引用:
原帖由 D74fanman 於 2016-6-27 01:11 PM 發表

樓主,收下你把生仔口喇。

嘩~我喊晒口架喎
我真心"鄧"吳得掂局長唔抵架

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2016-6-27 01:06 PM 發表

老人家成日話報應係報落屋企人身上架~
所以老毛個仔戰死、老鄧個仔變左跛...
引用:
唉~三個月前先死老母, 咁快又有第二個...
你呢啲涼薄倖災樂禍之言,盡顯所有黃絲都係你呢類人

提示: 違規內容已被屏蔽
佢搵籍口辭職姐

咁都拎出黎抽水
可見如果香港俾黃絲/反對派打骰
比佢地口中既共產黨仲極權恐怖N倍
真係要多謝你地不斷將港人推去支持政府打壓你地

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]