• 瀏覽: 13,263
  • 回覆: 195
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 nigel2014 於 2016-6-29 11:22 PM 發表

軍版呃分最易,好快又可以返政文版,努力!
軍版收入會吾會少啲?

我對黨媽媽的愛,豈能用金錢來衡量?

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-26 01:36 PM 發表
人地上市公司主席,身家超10億....

你又算係咩???

走出離都比人笑..
原來有錢就一定係叻晒,咁李+x拎左幾多個諾貝爾獎呀?

口炮大國

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-26 02:37 PM 發表
單單核彈數量:

美國  7000
中國  300

呢D係公開DATA ..

仲需要討論有冇得打...
有咪分別?300個核彈足比令全人類玩完,7000個核彈可以令全人類玩完20次,問題是你條命復活20次去玩個7000核彈?

引用:
原帖由 erickiki 於 2016-6-27 09:49 PM 發表

你估打仗係兩條流民打架咩,邊邊強

以全軍實力計中國仲未追到美國,不過如果有天時,地理,人和既話都可以同美國叫下板禁囉,如果比多十年八載中國既話勝負既天秤會越向中國呢邊傾鈄

...
呢個拾年捌載假設是支那繼續經濟發展,如今要借軍事拓展侵略,可想而知經濟上已經止步。
以嘴炮力~中國一向不會認輸。

引用:
原帖由 jspace 於 2016-7-11 09:41 PM 發表
核滅美航母群。

打核戰。死美國佬。一起去死吧。

等緊...

分別在於你先滅族  7000 核彈

人地未死哂...

相信射到1~200 個, 大陸已經投降....  因為國內群眾暴動,已經令中共倒台

樓主不如介紹下tokyhot有邊隻四仔好睇

口炮打得多,冇人再信

膠論.

志願軍同美軍軍力又夠相差好遠啦, 咪一樣有得揮. 最重要既因素係人民是否自私. 中國人打敗仗從來都係因為衰自私. 孫子兵法有云, "道"者係要民能與上同心, 但支那人習性就係以自私搞臭社會, 然後入政府數. 再由反政府滿足自己既叛逆. 所以逢戰皆北.

戰爭最具決定性既兩個因素(其實計到最後只得一個)係;

1. 有幾多人反政府
多人反政府係冇可能打勝仗. 支那自宋以黎都係衰呢樣野.

2. 有幾多人肯參軍為國打仗
一個自私既民族係冇人肯參軍打仗, 有都只會係一個好低既比例. 有反政府情緒既國家, 通常參軍對外既人會少, 參軍反政府既就會好多.

軍力既因素只有在對方有絕對優勢下先會冇得打.

加拿大一, 二次世界大戰都有接近十分一人口志願參戰. 美國都曾經比加拿大火燒白官.  

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-7-12 12:43 AM 發表
分別在於你先滅族 7000 核彈

人地未死哂...

相信射到1~200 個, 大陸已經投降.... 因為國內群眾暴動,已經令中共倒台
你D廢物日日望大陸亡國,正扑街!
就算真係,第一批餓死的,就是你這種在網上勇無的鍵盤弱智!

亡唔亡國,你控制到咩??

呢版毛毛日日係度叫人打仗....仲話打美國佬....

打得起咩????

亡國係死於日日叫人打仗既盲毛身上....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]