• 瀏覽: 13,227
  • 回覆: 122
你哋有心得喇,唔好去阻住人地啦!你以為消防處無提供飲食咩!

引用:
原帖由 HungAlex1234 於 2016-6-26 02:17 AM 發表 一則本地年青人,以身作則嘅新聞,班五毛又嚟變左批鬥版
又撲出黎谷人數呀?七一諗住乞到幾多呀?

引用:
原帖由 藍媚月 於 2016-6-26 12:29 AM 發表
老實講:冇必要。

冇必要x2

支持兩女

雖然出發點係好

老實講其實阻頭阻勢,當人地係災民咩
人地係專業人仕,送水送物資已經足夠啦

我就燉d消防人員尷尬喇,要你兩條靚妹照顧,比人笑死

再講啦,d消防員是但一個無論年紀學識氣力財力都高過呢兩條靚妹,真係洗鬼你服侍咩

剛剛同班手足搏完命,出黎諗住講下粗口傾下私事輕鬆下,有兩個外人企響樹行來行去都週身唔聚財啦

人地搵幾皮野一個月,明知你學生妹出錢都唔好意思啦,見你一返好意又唔忍心拒絕

值得讚賞!如果所有年輕人都好似佢地既善心,香港就唔會撕列地如此地步!

引用:
原帖由 tamadabi 於 2016-6-26 07:48 AM 發表
再講啦,d消防員是但一個無論年紀學識氣力財力都高過呢兩條靚妹,真係洗鬼你服侍咩

剛剛同班手足搏完命,出黎諗住講下粗口傾下私事輕鬆下,有兩個外人企響樹行來行去都週身唔聚財啦

人地搵幾皮野一個月,明知你 ...
x2

引用:
原帖由 神名綾人 於 2016-6-26 07:18 AM 發表

冇必要x2

x3

支持消防

引用:
原帖由 藍媚月 於 2016-6-26 12:29 AM 發表
老實講:冇必要。
好同意,第一日見到有人咁做已經覺得好多餘,一個紀律部隊,係大型行動時都有專人負責膳食,幾時煮幾時食亦是要一致行動,食物亦有質素保證

批評少d就是重要的支持
平時幫下父母做家務啦!

[ 本帖最後由 montejo 於 2016-6-26 08:27 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]