• 瀏覽: 2,151
  • 回覆: 25
犯民班人日日有驚嚇。

一條攻民黨所謂工程師(黎講得唔做得)專發謬論。繼高鐵起係石崗後又一傑作。
唔好入去火場救火。
由毒果向黃絲指令依呢個口號去打倒消防處。
黃碧雲就話任佢燒。燒完就會熄。

根據犯民建議:賊人打劫唔好拉。賊走咗就無事。強姦由得佢。射完就完結。貪汙唔好告(只適用於犯民,其他官員。議員就不適用).錢用完就會無事發生。

香港幾時比佢地玩到冧呢?

最重要係調查 兩位消防員是否因指揮失當而枉死
同81777778 d倉放梗乜春

救災過程中。我覺得少d聲音對前線人員幫助最大。

事後可以慢慢查。

亂咁噏。或者向前線指揮指責唔係好方法。

引用:
原帖由 lewark 於 2016-6-25 04:09 PM 發表
救災過程中。我覺得少d聲音對前線人員幫助最大。

事後可以慢慢查。

亂咁噏。或者向前線指揮指責唔係好方法。

100分同意

引用:
原帖由 lewark 於 2016-6-25 03:54 PM 發表
犯民班人日日有驚嚇。

一條攻民黨所謂工程師(黎講得唔做得)專發謬論。繼高鐵起係石崗後又一傑作。
唔好入去火場救火。
由毒果向黃絲指令依呢個口號去打倒消防處。
黃碧雲就話任佢燒。燒完就會熄。

根據犯民建議: ...
以前從來冇聽過火燭係可以唔使救由得佢熄呢啲白痴理論,既然呢班泛民垃圾講得出,以後佢地屋企火燭就可以唔使救由得佢地燒飽佢!

【on.cc東網專訊】立法會3名議員,包括陳志全、梁國雄及李卓人在財政預算案提出修訂,削減消防處下年度開支。消防處5個工會發聯合聲明,強烈反對立法會議員在財政預算案提出修訂,刪除消防處運作開支及個人薪酬全年撥款,以及刪除處方更換和購置的消防車輛等開支。工會強調,如通過修正案將令處方無法運作,等同取消消防處的滅火、救援和緊急救護服務,令市民生命財產受到極大威脅。 

而提出修訂案的議員李卓人早前曾解釋,認為相關撥款應交由立法會財務委員會處理,故不是反對消防處撥款。 

5個工會包括消防主任協會、消防處救護主任協會、消防處職工總會、消防處救護員會和消防控制組職員會。

三位.

市民不會忘記:

附件

1454845888_b6c0.jpg(29.35 KB)

bkn-20151215033110983-1215_00822_001_01b.jpg(57.65 KB)

maxresdefault.jpg(39.02 KB)

引用:
原帖由 lewark 於 2016-6-25 05:25 PM 發表
三位.

市民不會忘記:
這個係抽水
人地為左拖某些申請先提修定案

冇人係火場就唔洗救DLLM 咁on9既講得出

犯民唔害死香港都不罷休。

法掄公話:  有病唔使醫.

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2016-6-25 07:48 PM 發表

這個係抽水
人地為左拖某些申請先提修定案

削哂消防。保安。社福開支。
叫另有目的。

唔應該幫班賤人辯護。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 25/6/2016 16:36 發表

以前從來冇聽過火燭係可以唔使救由得佢熄呢啲白痴理論,既然呢班泛民垃圾講得出,以後佢地屋企火燭就可以唔使救由得佢地燒飽佢!

佢地言論簡直侮辱全世界消防人員

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2016-6-25 04:36 PM 發表

在面書和鄉土裡面都好多人講都話唔使救我啊。但系講嚟講去佢地都係唔聽又唔明,咁究竟佢地弱智定系低b呢。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]