• 瀏覽: 9,969
  • 回覆: 105
  • 追帖: 1
餘下一千幾百,不過好快死埋!空氣,食水,食物,全部有幅射

當你敢射美國,就預左要比人滅族!

香港極度依賴進口物資,大家一齊死最公平

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-27 10:08 PM 發表
入面有埋防核衣……你既美夢成空了

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-27 22:08 發表
會唔會死曬無人知

NBC 防護技術已經有左幾十年

你永遠唔出地面??

一出地面,全部有毒!

一個人冇陽光,一兩年就死!

冇食物,7日就死,冇食水,3日就死,冇醫療,冇藥,冇電

你認為涯到1個月???

仲防幅射???笑料!

生存幾大要素,都冇哂!唔洗食,唔洗飲?唔會病??

到時你一出地面,就比人殺!下了滅族令!

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-27 10:18 PM 發表
你永遠唔出地面??

一出地面,全部有毒!

你認為涯到1個月???

仲防幅射? ...
人地專家都諗唔到,就你諗到?小朋友,別太自已為事。

引用:
原帖由 erickiki 於 2016-6-27 10:30 PM 發表

人地專家都諗唔到,就你諗到?小朋友,別太自已為事。

就離進化到唔係人類tim......專家??

唔洗食,唔洗飲,唔會病!!!

變哈比人....

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-27 10:18 PM 發表
你永遠唔出地面??

一出地面,全部有毒!

你認為涯到1個月???

仲防幅射? ...
輻射塵擴散係全球性,地面有毒冇陽光美國都一樣,大家攬住一齊死囉!

引用:
原帖由 louis277 於 2016-6-27 11:39 PM 發表

輻射塵擴散係全球性,地面有毒冇陽光美國都一樣,大家攬住一齊死囉!
禁就唔好講,人地打你唔起!

死哂滅族,一定係中國先!

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-27 11:53 PM 發表

禁就唔好講,人地打你唔起!

死哂滅族,一定係中國先!
成個地球核污染水空氣土壤都有輻射唔適合人類生存,輻射雲遮埋陽光變冰河時期,
中國美國有乜分別?
二戰後冇國家敢發動核戰就係後果冇人承受到,
成日講邊個滅族,呢啲災難性後果你有冇諗清楚呀?

引用:
原帖由 louis277 於 2016-6-28 12:01 AM 發表

成個地球核污染水空氣土壤都有輻射唔適合人類生存,輻射雲遮埋陽光變冰河時期,
中國美國有乜分別?
二戰後冇國家敢發動核戰就係後果冇人承受到,
成日講邊個滅族,呢啲災難性後果你有冇諗清楚呀?
:s ...
禁就唔好講,常規戰唔夠打,就出核!

講核又輸,講常規又輸!

人又好,國家又好,自知之明好重要!

打得口炮多,又有咩用!!凶下東南亞小國就得!

問題係你凶人地,你估又可以贏???你迫人地企埋美國佬果邊!

本來南海好地地,冇事搵事造嗎?冇仗打,要搵仗打嗎??比籍口美國重返亞洲!

浪費金錢,時間,鄰國關係!

連vietnam 都企埋美國佬果邊?死得未??

你話邊條“白痴仔“老點主席係南海填島搞事搞非??

唔好以為細國就好蝦,人地夾埋玩你,你都唔好過!

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-28 12:18 AM 發表

禁就唔好講,常規戰唔夠打,就出核!

講核又輸,講常規又輸!

人又好,國家又好,自知之明好重要!

打得口炮多,又有咩用!!凶下東南亞小國就得!

問題係你凶人地,你估又可以贏???你迫人地企埋 ...
所以話你儍啦,依家經濟掛帥仲真刀真槍咩,
軍備係後盾但最重要係經濟力,冇經濟力你睇俄羅斯軍隊霉左幾耐?
冇錢美軍cut幾多預算?
大家齊齊玩零和遊戲合縱連橫爭最大利益,仲學二戰咁傾全國國力打咩?

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-27 09:55 PM 發表
你夠一次,人地係廿次!!

美國佬重傷,不過你中國滅族!死哂,一個不留!14億,全部bye bye...

核彈唔鬥多,難度鬥少!!

禁肥仔恩未好惡???

戰機唔鬥多,難度鬥少??

唔係鬥多,點解 ...
中共並沒有對外公佈過自己擁有的來核武數目,你的「真實數據」三百是點得嚟?

唔好同我講你自己計出……

雖然我唔否認美國核武比中國多,但核戰之下,大家攬炒,中國會被滅國,殘存的美國生活一定唔會好過。

至於其他軍備,中國尚只是一個發展中國家,你硬要將已中國與已發展的美國比,得現階段美國會贏,過多幾十年,中國發展程度更高時,就唔知。

重點:1 你現時所講的條件要是現時發生戰爭,美國先有較高機會完勝中國,否則一切皆虛談。
     2 暑假來了,特別多這種 post。

中國很弱的,所以糜國應該助中國對抗日菲越三國,佔領東海南海

根據本年度台灣政府的中共軍力評估報告,直到2020年,中共的發展趨勢仍然在"建立中大型海上作戰平台",與現在的南海填島策略完全吻合。

直到2050年,發展方針仍然只是"維持中共海區安全而已,完全見不到有開發遠洋作戰艦隊的趨勢。

詳見以下連結:
https://www.mnd.gov.tw陳凌雲-中共.pdf

所以中國係弱國嚟架,只能防守不能進攻

[ 本帖最後由 小婆羅門 於 2016-6-28 07:45 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]