• 瀏覽: 9,970
  • 回覆: 105
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-25 09:20 PM 發表
呢d係實際數據!

就戰機計,連俄佬戰機都唔夠打!

難度你大陸佬“老返“俄佬野,可以打贏美戰機?

潛艇又輸,人地知道哂你位置!

導彈計,美國佬有反導彈系統!你中國有咩???係nothing...

海戰就輸 ...
美國可以完全掌握中國潛艇位置???師兄,比的數據出來,唔好鳩吹

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-25 09:20 PM 發表
呢d係實際數據!

導彈計,美國佬有反導彈系統!你中國有咩???係nothing.. 

海戰就輸 ...
將你個實際數據羅出黎比大家研究 OK? 我真係非常期待你所謂既實際數據

朋友記住未潛水

潛艇技術,你中國算老幾?

單單引擎冇聲都做不了!

人地老早係全球海底佈哂儀器探測!

你潛艇一出東海,都知你位置!

何況,領導們身家子女,仲係美國手上!

真係唔知打咩???打jjj

好心la...好學唔學,學埋肥仔恩d野,攞幾件過期架餐出離扮勁??

嚇鬼咩???東南亞小國,就得je!!

人地美俄英,露兩手(架餐)都贏你幾條街..

有料,洗L哂架餐??

用下死人腦!

引用:
原帖由 middle-class 於 2016-6-25 02:24 PM 發表
玻璃的心,何堪再折?
中共戰無不勝,攻無不克。
一於向美帝宣戰,攻打臺灣!

小人之心度君子之腹!

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-25 21:58 發表
潛艇技術,你中國算老幾?

單單引擎冇聲都做不了!

人地老早係全球海底佈哂儀器探測!

你潛艇一出東海,都知你位置!

何況,領導們身家子女,仲係美國手上!

真係唔知打咩???打jjj
但大把美國企業响中國手上,只要中國沒收佢地响中國所有資產,企業老闆們會向邊個算帳?

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2016-6-25 10:05 PM 發表
好心la...好學唔學,學埋肥仔恩d野,攞幾件過期架餐出離扮勁??

嚇鬼咩???東南亞小國,就得je!!

人地美俄英,露兩手(架餐)都贏你幾條街..

有料,洗L哂架餐??

用下死人腦!
英鎊都唔係跌成咁下!唔夠錢買藥咩?

係咁弱無放你在眼內嘅話,就唔洗搞咁多嘢啦!

引用:
原帖由 iphone4u 於 2016-6-26 01:40 AM 發表
幾拾年來一D海戰經驗都無
人地就經常實戰打,打條毛咩!如果美日首先開炮 中共敢還手就奇咯,用天下無敵嘅口炮還擊就得!

二戰之後美日有實際海戰經驗?講嚟聽下好喎!(話明海戰,唔好將支援陸軍空軍擺上去呀!)

引用:
原帖由 iphone4u 於 2016-6-26 01:40 AM 發表
幾拾年來一D海戰經驗都無
人地就經常實戰打,打條毛咩!如果美日首先開炮 中共敢還手就奇咯,用天下無敵嘅口炮還擊就得!

講多無謂,美日若真係咁強,一早就打左中國這個眼中釘啦,使乜成日得把口,連菲律賓這些垃圾國都要拉攏加盟,可見本身實力有限。中國日日在南海填島造地,美日除了口頭抗議、派艘船去打個白鴿轉外,一點辦法也沒有,美日連中國造島也無力阻止,還說打仗?

引用:
呢d係實際數據!

導彈計,美國佬有反導彈系統!你中國有咩???係nothing...

海戰就輸 ...
挑,伊拉克,阿富汗都輸尾國幾百條街啦!咩又打唔贏

大家目標不同

老美要世界性

中國只要求亞洲

美媒學姐一時

中國威嚇
中國積弱

是美國自大又自悲嗎

對呀,中國無能力入侵別國,只是盡力保護自己領土而已。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]